Doğum Hikâyem 🎉

Merhaba kizlar nasilsiniz;) biz daha iyiyiz cok şükür hafif kan uyuşmazliktan ötürü sarılık olduk ama bol bol emmekle onuda atariz insallah Gelelim benim dogum hikayeme 38+2 de gelen bebegim 3600 gr 51 cm ile gozlerini açti teyzeleri Spinal korktugum gibi hic olmadi başım agrimadi sezeryan dikişlerim o aksam sadece biraz agri oldu sonrada baya hafifledi şükür bol kahve ve 1 gunde 5 lt su içtim resmen :grin: çok rahatti Okadar stres bosuna yapmisim :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

7 Beğeni

Uzun boylu olacak galiba boyi posu çok güzel oğlun mu oldu hem doğumun hem lohusalığın hayırlı olsun :bouquet::heart::star2: bebişin sağlıklı güzel ömrü olsun :partying_face::partying_face::revolving_hearts:

1 Beğeni

Maşallah size :pray::smiling_face:

1 Beğeni

@Cansu @Sevane @NURAN Sarılıktan dolayi hastaneye yattik :frowning: dua edin bize Kan uyuşmazliğından dolayi sarilik hızlı iĺerlemiş

2 Beğeni

Rabbim yardımcınız olsun :disappointed_relieved::pray:

1 Beğeni

Hayırlı olsun :sparkling_heart:

1 Beğeni

Hayırlı olsun acil şifaları olsun bebişin​:heart_eyes:

1 Beğeni

Rabbim şifa versin inşallah tez zamanda evinizr geçersiniz :palms_up_together::cherry_blossom:

Hayırlı olsun tatlım :purple_heart:

Bol emişler ve huzur diliyorum :heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Gözünüz aydın bebişinize sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum. Rabbim güzel günlerini göstersin inşallah :pray:t2: Sizin en kısa zamanda toparlanmanızı diliyorum. Kendinize iyi bakın :smiling_face_with_three_hearts::bouquet:

2 Beğeni