Cuma öğlen Suni sancı fitili verdiler geceye kadar durdu, bebeğin kalp atışları yavaşladı. Doktor serumla falan normale döndürdü. Sabah istersen suni sancı veriyim istersen sezaryen ol dedi. Ben suni sancı dedim ama içim içimi yiyor korkudan çünkü fitil bile beni ve bebeğimi çok yordu zaten suyumuz az her yerim deli gibi ağrıyordu. Sabah ola hayrola dedim hemşire tam suniyi serumla verecekken bi dk ben kararsızım dedim tamam siz düşünün ona göre haber verirsiniz dedi. Eşimle konuştum sezaryen diye tutturdum çünkü çok korkuyordum. Tabiki sezaryen de hiç kolay değildi ama bi seçenekti sonuçta. Sonra kararımı söyledim doktor geldi beni 1buçukta sezaryene aldı 2buçuk gibi çıktım. Çok korktum tek başıma ameliyathaneye gittim ama çalışanların dedikoları normal günlük hayatlarından bahsetmeleri vs beni sakinleştirdi sürekli korktuğumda nefes tekriği denedim iğne vs acı verici kısımlarda. Bana yapılan işlemleri hissettim acısını değil tabiki tek zor yanı mideme galiba bastırılmasıydı ama o an bile bebeğimi düşündüm. Bebeği gösterdi doktor kedi yavrusu gibi bişeydi
yanıma da 2 3 saniyelik yanaştırdılar kokusunu çektim başını öptüm
sonra ağlattılar onun sesini duyunca ben de ağladım mutluluktan.ameliyathane kapısında eşim bekliyordu ben hem ağlıyor hem gülüyordum şimdi hatırladığıma göre sürekli artık nefes alabiliyorum baskı yok demişim odada ebelere de deyince gülmüşler
uyuşma vs geçti 6 saatte herkes çok yardımcı oldu ilk yürüme zor ama hangisi kolay ki diyerek tüm gücümü kullandım resmen. Şimdilik tek problemim gaz sancısı dikiş yerime bile bi nebze katlanıyorum. Kayınvalidem yardım ediyor o olmasa bakamazdım asla imkansız yani. Neyse şimdi ağlıyor benim minik kuzum
bunları da anı olsun diye bırakayım buraya
Hayırlı uğurlu olsun
Bebişinle sağlıklı, mutlu, huzurlu bir gelecek diliyorum
Gözün aydın canım Allah anali babalı büyütsün Rabbim olmayanlarinda kucağını boş bırakmasın inşallah darisi doğumu yaklaşan ve bizlerin başına
Gözünüz aydın olsun Hayrli evlat olsun inşallah Rabbim Sıradakı hamisleride Hepimizi bi avazda kurtarsin inşallah Hepimiz saglikla bebeklerimizi kucagimiza Alalim
Lohusalığınız hayırlı olsun bebeğinizin sağlıklı güzel ömürü olsun
Çok sağolun güzel dilekleriniz için teşekkür ederim
Gözün aydın, çok şükür sağlıkla gelmiş dünyaya lohusalığın da hayırlı olsun
Bebeğinle sana sağlıklı ve güzel yıllar dilerim çok mutlu olun
Allah analı babalı büyütsün canım
Hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin analı babalı büyüsün inşallah
Hayırlı olsun,Allah analı babalı büyütsün
Gözün aydın olsun bebeğin hayırlı evlat olsun benim de sezeryan sonrası gaz problemi oldu eve çıkınca sıcak su torbasina su koyup karnımın yanlarına koydum çok rahatlattı beni darısı başına tez vakitte ayaklan inşallah
Hayırlı olsun
Gözünüz Aydın Olsun. Hayırlı Evlatlardan Olsun. Analı Babalı Büyüsün
Hayirli evlat olsun canım
Hayirli olsun ,gözünüz aydın.Vatana ,millete hayirli evlat olur inşallah .Sağlıkla büyüsün yavrunuz.