Doğum hikayem

Herkese merhaba hanımlar bundan 13 gün önce gebeliğim 34.4 haftalık hamileydim rahatsızlandım ağrı devlet Hastanesi’ne gittim beni Erzurum’a sevk etti özel benii kabul etmedi çünkü çok riskliydi bebeğime kan akışı gitmiyordu gelişimi durmuştu eşimin ailesi Batman’da olduğu için gecenin bir vakti kalkıp oraya gittik oradan da beni Diyarbakır’a sevk etti sonra Batman Özel Dünya Hastanesi’ne gittik iki gün beni orada yatırdılar iğne yaptılar ciğer geliştirici sonra beni eve gönderdiler hazırlan Sabah gel sezeryan alalım dediler sezeryan ağlanana kadar tam bebeğim 35 haftalık oldu bebeği yoğun bakıma atacağız dediler sonra bir sorunu olmadığını görünce bana verdiler ama sürekli uyuyor sarılık olmuş Bir de göbek bağı düşmüş ve kanıyor biraz ne yapmam lazım

Canım bı Dr göster bence kanaması iyi değil mikrop kapabilir birde sarılık için bol bol emzirmen gerekiyor

Cok geçmiş olsun Göbek bağının kanaması lekelenme şeklindeyse önemli bişey değildir inşalah benimde bebeğimin ki öyleydi sonra iyileşti ama yine sen bir doktora göster sarılık içinde bolca emzir yoksa kuvöze alırlar benim kide ondan dolayi alındı sürekli uyandır emzir geceleri de sürekli emzir Allahın izni ile geçecektir :blush: