Doğum hikayem

39+4 te kontrol sonrasında yatısım verıldı.3 gün süren suni sancı sonrası acılmam 8 cm ulastı normal doğum için hazırlandım dogum sırasında bebegın pozısyonı dogumu aksattı acil sezeryan kararı alındk ve amelıyat oldum . 3480 gr doğdu cok agrı cektım Allah kımsenın basına vermesın 4 adet damar yoluyla 1 adet vajinadan sancı verdıler . Şükür şuan iyiyiz ama iki doğumu yasadım dıyebılırz :face_with_hand_over_mouth::bouquet:

Bu arada ebe kontrol sırasında suyumu patlattıgı için sunı sancıya ek fazla agrım oldu çok kötüydüm herhaide 5 sene cocuk dusunmrm :rofl:

12 Beğeni

Owwww :tired_face:

Allah güç vermiş sana, helal olsun :muscle:

Çift doğum yaşayarak farkını koydun yine ortaya :rofl::rofl:

Aferin kız sana, gurur duyuyorum seninle :heart:

Lohusalığın hayırlı uğurlu olsun :ribbon:

3 Beğeni

Şok şükür rabbim sağlık versin canım vatanına milletine anne babasına hayırlı evlat eylesin zor süreçler valla rabbim hayırlısıyla bizede hayırlı doğumlar nasip etsin

3 Beğeni

Rabbim hayırlı uğurlu eylesin :two_hearts: ailesine vatanına milletine hayırlı bir evlat olur inşallah p

3 Beğeni

Hayirli evlat ve Anali babali buyutmeyi nasib etsin

3 Beğeni

Allah sana güç kuvvet versin sağlıkla yavrunu büyüt inşallah :palms_up_together:t2::star::hatched_chick: civciv yumurtadan çıktı :heart_eyes:

3 Beğeni

Oyyy canimmm benimm hayırlı olsun aramiza hosgeldiinn :heart_eyes: güle güle büyüt gözün aydiinn :heart::heart:

3 Beğeni

Gözünüz aydın olsun canim çok şükür Kovusdun bebeyine Rabbim Sağlıkli Şekilde böyüməyi nasib etsin inşallah Hayrli evlat olsun Ömər Bebek

3 Beğeni

Gozun aydin canim Allah anali babali buyutsun insallah​:smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes:

2 Beğeni

Gözün aydın canım Allah anali babalı büyütsün inşallah Rabbim nazarlardan saklasın miniğimi iyi dayanmissin sana ayri maşallah arkadasim hepimizi geride biraktin​:hugs: Bitter beklerken beyaz çikolata geldi sağlıkla :palms_up_together:t3:

3 Beğeni

Afrika güzeli biraz daha detay ver kız 3 gün suni sancı nasıl sürdü? Sancıyı Kaç ile başlattılar da böyle 3 gün sürdü. Biraz daha duygundan bahset. Bu çok kısa detay bekliyorum

Allah sağlıklı güzel ömür versin beyaz çikolatalı ömere, lohusalığın da hayırlı olsun canım arkadaşım :star_struck::smiling_face_with_three_hearts::rose::heart::bouquet:

3 Beğeni

Allah analı babalı büyütsün canım :pray::smiling_face: Lohusalığın hayırlı olsun hoş geldin :partying_face:

4 Beğeni

Sancıyı hastaneye yattıktan 1 saat sonra vajınaya bır sey takarak baslattılar . Daha sonra 12 saat orda durdu cıkardılar bu sefer 2 saat dınlendırıp serum olarak taktılar ama agır agır verdıler . Daha sonra bırkac tane daha taktılar toplam 4-5 olmustur ama rn acı verenı son taktıkları aglamaktan bagırmaktan bogazım dılım sıstı . Bıde benı sezeryan yapma kararı almısşardı bebegın hareketlerı durmustu sonra vazgectıler tabı o kararda bısey yrmr ıcme dendı ıkı gun ac 3 gun uykusux aglar sekıldr kaldım . 8 cm acıklık olana kdr sezeryan ıstıyodum dayanamadım . Duyunca az kaldı kavusmama dıyerek dayanabıldım

6 Beğeni

Çok çekmişsin ana olmak ne zor

2 Beğeni

Geçmiş olsun aynı zamanda gözün aydın arkadaşım :smiling_face_with_three_hearts::palms_up_together: inşallah bebisle sağlık durumunuz iyidir. Kaç haftalık oldunuz başlığında yavaştan herkes doğuma gitti darısı hayırlısı ile biz bekleyen hamişlerin başına . Hayırlı ve kolay doğum olsun inşallah :palms_up_together::palms_up_together::smiling_face_with_three_hearts:

4 Beğeni

Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıklı bir ömrü olsun

3 Beğeni

Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🩵

2 Beğeni