39+4 te kontrol sonrasında yatısım verıldı.3 gün süren suni sancı sonrası acılmam 8 cm ulastı normal doğum için hazırlandım dogum sırasında bebegın pozısyonı dogumu aksattı acil sezeryan kararı alındk ve amelıyat oldum . 3480 gr doğdu cok agrı cektım Allah kımsenın basına vermesın 4 adet damar yoluyla 1 adet vajinadan sancı verdıler . Şükür şuan iyiyiz ama iki doğumu yasadım dıyebılırz
Bu arada ebe kontrol sırasında suyumu patlattıgı için sunı sancıya ek fazla agrım oldu çok kötüydüm herhaide 5 sene cocuk dusunmrm
Şok şükür rabbim sağlık versin canım vatanına milletine anne babasına hayırlı evlat eylesin zor süreçler valla rabbim hayırlısıyla bizede hayırlı doğumlar nasip etsin
Afrika güzeli biraz daha detay ver kız 3 gün suni sancı nasıl sürdü? Sancıyı Kaç ile başlattılar da böyle 3 gün sürdü. Biraz daha duygundan bahset. Bu çok kısa detay bekliyorum
Allah sağlıklı güzel ömür versin beyaz çikolatalı ömere, lohusalığın da hayırlı olsun canım arkadaşım
Sancıyı hastaneye yattıktan 1 saat sonra vajınaya bır sey takarak baslattılar . Daha sonra 12 saat orda durdu cıkardılar bu sefer 2 saat dınlendırıp serum olarak taktılar ama agır agır verdıler . Daha sonra bırkac tane daha taktılar toplam 4-5 olmustur ama rn acı verenı son taktıkları aglamaktan bagırmaktan bogazım dılım sıstı . Bıde benı sezeryan yapma kararı almısşardı bebegın hareketlerı durmustu sonra vazgectıler tabı o kararda bısey yrmr ıcme dendı ıkı gun ac 3 gun uykusux aglar sekıldr kaldım . 8 cm acıklık olana kdr sezeryan ıstıyodum dayanamadım . Duyunca az kaldı kavusmama dıyerek dayanabıldım
Geçmiş olsun aynı zamanda gözün aydın arkadaşım inşallah bebisle sağlık durumunuz iyidir. Kaç haftalık oldunuz başlığında yavaştan herkes doğuma gitti darısı hayırlısı ile biz bekleyen hamişlerin başına . Hayırlı ve kolay doğum olsun inşallah