Sabaha kadar uyuyamayib saat 10 da hastrneye geldik yatisimi yapdilar Nst ye bagladilar cocugun kalbini sanci ritmine bakdilar sonra atrsimi tansiyonumu olcduler basda tandiyonum dusuktu serum takildi sonra doktorum geldi beni goturup ameliyathaneye gittik ve anestezi uzmani geldi tansiyonumu olcmeye basladilar ne aniden 160 larda neyse o arada serumda yeyiyorum anestezi iynesini yapmaya basladi basimi suallarla katiyo bu arada kendimi toparladim ve dedim ki kizim sen neler yasamadin bundanmi korkucan die toparla kendini toparlanib iynemi oldum hic acimadi ve hemen uzandirdilar bacaklarim uyusmaya basladi ve bu arada ustumu falan duzeltiyolar ve zaman geldi uyusdu doktor eliyle yokluyor gordu her sey yolunda ameliyat baaladi ve 10 dakika cekmedi kizim dogdu o an tarif edilemez hic biseye deyisilmicek bir an yani bebegimi yanima koydular ten temasi yasadik opdum kokladim ve dikisler atilmaya basladi uyumadigim icin beni ani uyku apardi ayildigimda bitmisdi dikisler ve otaga aparmaya gelmisdiler.kizim 2700 ve boyu 50 dogdu her seyi normal cok sukur emzirmeye getirdiler 1 dafa bide yarin gelicek yanima Allah her kese bu duyguyu yasamayi nasib etsin InseAllah
Allah analı babalı büyütsün inşallah, hayırlı bir evlat olsun
Hayırlı olsun Allah analı babalı ve sağlıkla büyütsün inşallah
Allah anali babalı büyütsün inşallah canım benim sende kavuştun yavruna darısı bekleyenlerin başına inşallah
Tesekkur ederim canlarim
Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıklı bir ömrü olsun
Tebrik ederim hayırlı olsun
Analı Babalı büyüsün inşallah canim Sağlıkli şekilde büyüsün Təbrik ediyorum bi daha gözünüz aydın olsun Sağ əlin Bizlərin Başına Hepimiz sırayla.Sag salım Kuvusalim.Bebeklerimize
Gözün aydın olsun hayırlı evlat olsun vatanına milletine anne babasına inşallah sağlıkla büyüt bebeğini rabbim isteyen herkese en yakın vakitte tatdirsin bu duyguları darısı sırasını bekleyen bizlerin başına
Hayırlı uğurlu olsun rabbim anasına babasına hayırlı evlat eylesin
Tesekkurler canlarim hepinize saglikli dogum yetirsin RabbimAmin
Hayırlı olsun gözünüz aydın Sağlıkla büyütün bebeğinizi inşallah
Sağlıklı güzel ömrü olsun
Tebrikler canım,gözünüz aydın olsun.Allah analı babalı büyütsün.⚘
Tebrik edirem canim anali babali buyusun insallah
Tebrik ederim canım allah analı babalı büyütsün
Hepinize teker teker tesekkur ederim cok sagolun arkadaslarim