Dogum hikayem

Kizlar bildiginiz gibi bir onceki gun suyum geldi kanla Birlikte ve nisanim. Acile gittim gece 4 sularinda 11 kadar nst Deydim dogumun baslamis ama hangi hizla ilerler Belli degil dedi istersen eve git Sancilarin yarim saatte bes dakikanin altina duserse Gel dedi. Eger sancin cok degilse sabah 6.30 suni sanci Verip dogumu baslaticaz dedi. Tamam dedim eve vardim ara ara sancim vardi Alt tarafim bacaklarim yaniyodu saat 6.30 kadar uyuyamadim aradim canimin cok yandigini zaten Bekliyoruz dedi. Vardim nst ye bagladilar 8 felan suni sanci basladi Yattim ama ne mumkun ikinma geliyo karnim Catliycak nefesin faydasini cok gordum Ama gecmiyodu bi turlu ikinma ebe geldi bakalim Dedi tamam dedim bi bakti acilman 5 cantim Olmus dedi yolu yarilamissin dedi zaten o ilk 5 santim en zor olan dedi mutlu oldum. Ama ikinma hissi geliyo karnin catliycak agri Kesici verirmisiniz dedi bacagimi uyusturdu Tam uyusturdu ikinma hissi devam ediyo Alttan bakabilirmiyim ikinma hissi gelince ne Oluyo bi baktiki gecmisim cok hizli ilerliyosun. Dedi mucize gibi az daha sabret ama ikinma Hissi felaket geliyodu daha ebeyi cagirttim Dayanacak gucum kalmadi dedim tamam Yine bakti tamamen acikligin olmus dedi Ikinma hissi gelince ikin dedi. Nefes al tut ve ikin dedi dedigini yaptim 10 dakikaya kalmaz dogdu. Binlerce sukurler olsun. Hepinize cok tesekkurler kizlar yanimda oldugunuz Icin. Ismide ismi eymen aras Kilosuda 4380

21 Beğeni

Çok sevindim Allah analı babalı büyütsün maşallah kuzuma :face_with_hand_over_mouth::heart:

5 Beğeni

Maşallah Çok şükür sağ salım Kovusdunuz Rabbim Korusun :smiling_face_with_three_hearts:

5 Beğeni

Simdi Hayirlisiyla sıra sende canim Bi an öncə seninde doğum hikayeni okumak istiyorum :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

6 Beğeni

Inşallah canimmm :face_with_hand_over_mouth::heart::palms_up_together:

3 Beğeni

Gözünüz aydın olsun​:sparkling_heart:

2 Beğeni

Gozun aydin sag salim buyut abla​:nazar_amulet::smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

:clap:t2::clap:t2::clap:t2::muscle:t2::muscle:t2::muscle:t2::bouquet::heart: Allah sağlıklı güzel ömür versin lohusalığın hayırlı olsun abla

3 Beğeni

Abla gözün aydın olsun annesine babasına devletine milletine hayırlı evlat olsun inşallah :palms_up_together:t2::palms_up_together:t2::palms_up_together:t2: bizede dua etseydin bol bol :rose:

4 Beğeni

Rabbim birlikte güzel günler geçirmenizi nasip etsin inşallah . İsmide çok güzel miş:orange_heart: @Hava Abla

3 Beğeni

Guzel dileklerinizin cok tesekkurler ederim Hepinize kizlar cok mutlu ettiniz beni

6 Beğeni

İyimisin abla dikişin felan varmı durumun nasıl

3 Beğeni

Maşallah sübhanallah Allah nazarlardan saklasın minik prensi Allah anali babalı büyütsün inşallah canim benim darisi bizlerin başına :heart::blue_heart::palms_up_together:t3:

3 Beğeni

Oyyy minik tosbiikk maşallahh :heart_eyes: hoşgeldii annesine sende artık lohusasin gözün aydin saglıcakla huzurla mutlulukla büyüsün insallah :heart::heart:

4 Beğeni

Gözünüz aydın olsun.Sağlıklı ve uzun ömrü olsun inşAllah.:heart_eyes::pray:

3 Beğeni

Gözün aydın @Hava abla sağlıklı huzurla büyüsün bebiş inşaallah :smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

Maşallah size hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün :white_heart:

3 Beğeni

Var canim hem icten hem disdan

3 Beğeni

Yaaa maşallah hayırlı uğurlu olsun rabbim analı babalı büyütsün paşayı :green_heart::green_heart:

2 Beğeni