Doğum hikayem

Pazar günü kontrole diye gittik bebeğimin suyu azalmış ve aşağı inmiş. 36+6 daydim Yatış verildi suni sancı ile doğuma karar verdik . Odama çıktım sabah 10 gibi suni verilmeye başlandı. İlk etapta sanci hissetmedim 1 buçuk cm de açılmam vardı. Aksam 5 gibi sancilari hissetmeye başladım odamda yürüyüş pilates squat yapiyordum sabahtan beri açtım ve susuzdum açılmam 2 buçuk cm falan oldu açılmam olmayinca 6 civari doktorum suyumu patlatti suyu az olmasina rağmen cok fazla su çıktı bebegin bası basar ve acilma hizlanir diye düşündü suyum patladiktan sonra ciddi sancilarim oldu dayanamiyordum artik agliyordum eşim cok üzülüyordu sağolsun cok desteği oldu sezeryan karar verdik bu konuda eşimin fikri etken oldu cok halsizdim saat 8 e doğru doktorum muayene etti 3 buçuk cm acilman var dedi beklersek 4 olur sonrası hızlı gelişiyor sabaha dogum olur dedi ben sezeryan istiyorum dedim ameliyathane hazirlandi belime igne vurdular cok soğuktu stresliydim hic hissetmeden bebeğimi cikardilar ve sesini duydum ne kadar stresli olursam olayim.hayatimin en guzel ani oydu hungur hungur ağladım muazzam bir andi gosterdiler temizlediler giydirdiler gozum ordaydi yanima getirdiler optum bebegimi yukari çıkardılar midem bulaniyordu sakinlestirici istedim bayilcak gibi oldum narkoz vermisler bana uyandigimda az kalmıştı bitmesine yukari ciktim ve bebegimi kucagima aldim cok şükür acılar zamanla azaldi bugün dunden daha iyiyim ve bebeğim yanimda dunyanin en guzel kokusu hissi ona ait olan şeyler bütün meselem derdim tasam hayatim o artık Allah herkese hayirli dogum nasip etsin doğum cok zor gerçekten ama mükafatı cok büyük :heart_eyes:

3 Beğeni

Maşallah gözünüz aydın geçmiş olsun sağlıcakla büyüsün darısı bizlere :blush::heart:

1 Beğeni

Maşallah gözünüz aydın olsun. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Lohusalığın da hayırlı olsun canım :palms_up_together::heartbeat:

1 Beğeni

Teşekkür ederim Amin inşallah sizlerin ki daha güzel geçsin :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Teşekkür ederimm amin inşallah :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Teşekkür ederim​:heart::blush: