Doğum hikayem

DOĞUM HİKAYEM :sweat_smile:

Merhaba arkadaşlar Hastaneye son kontrol diye gittim doğum çantamı bile almamıştım yanıma ama şöyle birşey vardı pazar günü eşim ve annem seni yarın doğuma alır doktorun demişlerdi ben yok canım erken daha iki günüm var demiştim sonra 31.TEMMUZ PAZARTESİ sabah son kontrol diye gittim doktor ultrasona bakmasıyla hemen bir saat içinde doğuma alıcam demesiyle beni bir heyecan bir korku ne yapacağımı şaşırdım elim ayağım buz kesti beni ameliyat için hazırladılar 12 buçuk ta sezeryana girdim beni bayıltmadılar sadece belden aşağım uyuşturdular kızım HİRANUR 13:00’DA dünyaya geldi beni odaya aldılar iki gün hastanede kaldım benim doğum hikayemde budur arkadaşlar :smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes::heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts::joy::sweat_smile::rofl::rofl:

12 Beğeni

Tebrik ederim​:bouquet: @ozlemmustafa.demirca

2 Beğeni

Tebrik ederiz sağ salim kucağınıza almışsınız Allah sağlıklı huzurlu ömürler versin :two_hearts:

2 Beğeni

Teşekkür ederim canım sende sag sağlim kucağına almak nasip etsin canım​:slightly_smiling_face::slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Teşekkür ederim :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Sagol.:cherry_blossom:Agustosun 16ı dogurdum ben arkadasım

2 Beğeni

Tebrik ederim arkadaşım :blush: Sağlıkla büyüsün inşallah :pray::heart:

2 Beğeni

Allah analı babalı büyütsün sağlıklı güzel ömrü olsun kız azıcık daha detay ver neden acil aldılar bebeği ilk gordün neler hissettin hastane nasıldı ağrın ilk emzirme, bebek ne zaman odaya geldi vs :smiling_face_with_three_hearts:

4 Beğeni

Allah anali babali buyutsun Keyfini cikar bolbol bebeginle. Bolbol dinlen.

4 Beğeni

Allah bağışlasın canım tebrikler. @ozlemmustafa.demirca

2 Beğeni

Ameliyattan odaya geldiğim an geldi yanıma ilk gördüğüm de çok duysallaştım 39 haftalık dünyaya geldi dönmediği için doktor beni sezeryana aldı ilk emzirmemde emmedi :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::grinning::grinning::grinning::grinning:

2 Beğeni

Maşallah sana kazasız belasız bitmiş yavruna kavuşmuşsun :star_struck:

3 Beğeni