Doğum hikayem

1ekim salı günü için gün almıştım Zorlu sezeryan olacaktı yaşadığım şehirdeki doktorum doğumu yapmak istemedi bebeğim makat gelişi ayrıca kronik hastalığım vardı mecburen Mersin’e annemlere gelmek zorunda kaldık bu süreçte 37 hafta bitmek üzereydi sancılar giderek artıyordu üniversite Hastanesine gittik doğum yaptırmayı kabul etmediler ısrarla normal doğum diyorlardı kronik hastalığım olduğuna dair konsolidasyon istedi o şekilde kabul edildi salı günü gel dedi Perşembe günü ağır sancı ile hastaneye gittim nst sonucu sancım 90 çıktı doktor bu gece kal dedi ben kabul etmedim imza atıp çıktım cuma günü sabah sancıdan hareket edemeyecek durumdaydım doktorum açılma olmadığı sürece almam seni erken doğuma dedi koştura koştura hastaneye gittik direk muayene yaptı açılma var mı diye yoktu ama rahim iyice yumuşamış bugün doğum olur yatış veriyorum dedi beni aldı bi korku eşim işinden dolayı yanımda değil babamla gitmişim onu da almıyorlar refakatçi diye hastanede tek başımayım doktor gelip seni birazdan doğuma alacam hazırlan dedi kalbim boğazım da atıyor hazırlandım doğum öncesi bana kağıtlar imzalatıldı iyice stres olmuştum imza attığım kağıtta doğum sonrası yeni doğan servisinde yer olmadığı için bebeğim de bi sorun çıkarsa hastane bebeğimi yakın şehirlerdeki hastaneye sevk edecekti ben Mersin de bebeğim adana yada Antalya da olacaktı bunları ögrenince bende sezeryan korkusu falan kalmadı düşündüğüm tek şey bebeğim de her hangi bi sorun olmaması doğum sırasında bebeğimi de göstermediler doğum şeklim spinal oldu bendeki korku iyice artı bebeğimde bi şey mi var neden göstermediler doğum bitmişti odaya alacaklardı doktorum geldi kızın odada annesi seni bekliyor daha fazla bekletme diyince ben çok şükür rabbim dedim kızımı gördüğüm an dünyalar benim oldu odaya geldiğinde bozuk makine gibi titriyordum :joy: üstüne bi de hemşire taktığı seruma dolaştı serum hortumu kopardı ağrı kesiciyi benim yerime yatak içirmiş sağolsun yüzü de turşu satıyor emzir diyor süt yok diyorum var diyor yok diyorum kabul etmiyor ben dogurmadım ama göğsün de süt var diyor napayım göğsüm yemin mi etsin dedim süt yok diye yürütmek için geldi hemşire ilk ayağa kalkış zor oldu ama o kadar da ağrılı değil yere bakmadığın sürece sorun yok gece boyunca da 10 dk dinlendim yürüdüm ilk gün gaz sorunu da hallettim sütüm olmadığı için hemşireleri dinlemedim eşine mama aldırdım kızım karnı doydu kakasını yapınca doktor 2ci gün bizi taburcu etti şuan evdeyim ağrım oluyor ama minik kızımın bi gülüşü herşeye bedel inşallah herkes bebişini sağlıkla kucağına alır :hibiscus:

Geçmiş olsun…

Geçmiş olsun. Lohusalığın hayırlı olsun canım. Allah analı babalı büyütsün :cherry_blossom::blush:

Çok geçmiş olsun lohusaliginizda hayırlı olsun bebeğiniz iyi olmasina çok sevindim benim bebeğimde makat geliş dedi doktorum kendini düzeltir dedi benimki de planlı sezaryen olacak şuan 27+5 olduk

Rabbim analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah :cherry_blossom:

Çok şükür sağ salim kucağına almışsın canım. Lohusalığın hayırlı olsun. Rabbim analı babalı büyütsün inşallah :palms_up_together:t2::cherry_blossom:

Tekrar geçmiş olsun Allah analı babalı sağlıklı büyütsün inşallah :palms_up_together: lohusalığında çok kolay geçer inşallah sonunda kavuştun kızına :purple_heart::nazar_amulet: