Kızlar 1 ay geçti ama anca vakit buldum yazmaya 20 Ağustos sabah 8.30da sezaryan genel anestezi ile doğum yaptım doğumum güzel geçti doktorumda iyiydi çok kesik olmadı karnımda bebeğimi görünce ağrıyu unuttum genel anestezieen kaynaklı aşırı uykum vardı sarhoş gibiydim. Kızımı hiç emziremedim mama verdilr ilk gün. Çok şükür kızım sağlığı yerindeydi. sütüm yok sanıyorum halbuli var sadece kanalların aktif olması lazım bende süt arttırıcı ne varsa içtim rezene mamilac irmik tatlısı gibi iki gögüsüm patlayacak derecede şişti hemşirdrn pompa istedm gerek yok dedi gelince sütün verirsn bugin mama verilck dedi ertesi gün taburcu olduk gögüslerm hala şiş sağım yapmaya çalştm kendi eletronik cihazımla uçlarını Mahfettm hatta bi gögsüm nerdeyse mast olacaktı.Neyse inat ettm mama vermeyeye anne sütü vermeye kayınvalidem laf etti sütüm çok az geliyordu yinede sık sık Emzitrsem bile işe yaramadı kızım zayıfladı hatta sarılık oldu doktorda bana kızdı mama takviyesi yapcaksın dedi. Çogunlukta mama verdik hala veriyoryz 37 günümüz oldu sütümü çok kafaya taktım stresten daha azalma oldu ne yapsam arttıramadım bi türlü ful mamaya yoğunlaştık bu süreçte her mama verdmz zaman çok üzülüyordum. Kaynanam ve eşimle de bu lohusalık sürecimde pek beni anlıyamadılar. Son 4 gündür anne sütüm daha iyi gelmeye başladi mamayı azaltmaya başladım böylelikle sadece kızımın süt ürünlerine alerjisi var diye yoğurt süt ve yumurtayı bugünden itibaren kesme durumunda kaldım geceleri bizi uyutmuyor ağlamaktan kolik bebek ve refru durumu var kızımda onun dışında bi sorun yok çok şükür iyiyiz bize dua edin Hamişler sıkıntılı süreci atlatalım her ikimizde.
Gecms oldun lohusalgn hayırlı olsun cnm sütünü arttırmak için yumurtayi kir icine seker at asiri sut yapar birde sulu patates pisirip yemek helva pisir bunlar cok sut yapar bebegin gazli ise uyutmaz onun icinde AGULİNE bitkisel gaz surubu var hem uyuytr hm gazini alir bnm 3.hamilelgm Rabbim nasip ederse bu sekilde 2 cocuk büyüttüm sanada fikr vermk istdm
Teşekkürler canım
Tahin ,kompostu ,soğan,pırasa sürekli tüketmeye caliş canm sütü arttiriyo hurma kefir bol su
Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Soğan sancı yapıyor her yediğimde kefirde yasak bana bebeğimin süt ürünlerine alerjisi varmış
Anladm canm o da çok zor valla tahinle kompostu kullan onlarda çok güzel süt yapıyor
Tm canım sağol
Tahinde alerji yapar canım onuda yeme
Çocuğunun süt ürünlerine alerjisi oldugunu nasil anladin bende şüpheleniyorum
Süt yumurta yoğurt yedm zaman çok huysuzdy sancısu vardı vücudu da kırmızı oluyordu doktora götrdk alerji testi yaptı öylr öğrendik