Bütün olumsuzluklara karşı dimdik ayakta durabilmek sadece bebeğini düşünmek gerçek bir ANNE’nin yapabiliceği bişey.Sende bu duyguyu tatmışsın.Allah kucağına alıp kokusunu içine çekmeyide nasip etsin en hayırlı zamanda canım.![]()
@Sevane18 canimmm tum zorluklara rağmen buyuk bir sabırla saglikli bir sekilde bebegine kavusmussun şükür
bundan sonraki gunlerini cok güzel değerlendir cok mutlu ol bebisinlee ![]()
Tebrik ederim zor olsada yavruna kavusmussun salikla yarin kucagina alinca hepsi yok olucak hic biseyi takma kafana yavrunu dusun kokusunu ona dokunmayi yalniz ![]()
@Sevane18 gözünüz aydın olsun rabbim hayirli evlat eylesin darısı geride kalan bizlerin başına İnşallah doğum esnasında bazı aksilikler oluyor malesefki ozellile devlet hastanelerinde ben o yüzden ilk cocugumuda ikinciyide nasipse özelde yapicam o an çünkü herşeyden etkilene biliyor insan kendisine güzel davranilsin istiyor helede sezeryan oluyorsa zaten bir sürü acı ağrı çekiyorsun birde hemşireler doktorlar durum nisbetinde özele gidile bilir ben özelden tarafım tekrardan gözünüz aydın geçmiş olsun sağlıkla evladinizi büyütün inşallah
Gözün aydın canım grçmiş olsun ne güzel bu kadar olumsuzluğa rağmen bebrğimle kavuşcam diye herşeye göğüs germişsin tebrik ediyorum seni birlikte büyüyelim inşallah cesur bebek hoşgeldin ![]()
@Kaplanaleyna @Giz9435 @Funda @2cocukannesi @Medisim aminnn inşallah
çok teşekkür ederim ![]()
![]()
@Didem.Nursema saat 10da yanıma getirdiler. Sonra kan almaya goturduler. Aglayip uyumus çocuk odasında .
1 saat bekledim uyanması gidip kemdim
Getirirmisiniz dedim getirdiler.ilk defa memeyi istədi ağladı uyudu .
Uyandıkdan sonra bir sekilde verdim.
Şu an emişiyoruz
Çok güzel bir duyguymus Allah Hepinize nasip etsin .
Onun kokusu sesi yanında uyuyusu hepsi bir mucize
Bu mutluluğu hak eden bir anneydin Allah nasip etti çok mutlu oldum beraber nice güzel yıllarınız olur inşallah Allah kucağında koysun ![]()
![]()
Aminn çok sağol ya darısı başına ![]()
![]()
![]()
![]()
Təbrik ederim canim zorda olsa çok şükür bebeyine kovusmusun bebeyini sağ salamat boyut İnsəAllah adı gibi Cəsur bebek olsun Her zaman baxıb fəxr edəsən insəAllah bende belden istiyorum oğlumda Narkoz almışdım amma qorxuram indi lap qoruxdum
Hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun. Kavuştunuz mu minik bey Cesur ile
Umarım ağrılarınız çok yoktur. Allah analı babalı büyütsün inşallah ![]()
Amin amin amin![]()
![]()
Cok teşekkür ederim arkadasım darisi başına ![]()
Aminn çok sağol![]()
![]()
evet kavuştuk bugun
Darısı başına ![]()
Gözünüz aydıın Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah ![]()
Tebrik ederim. Dovletde idin ya ozelde? Hansi klinika idi?
@IRana1 O devlet hastanesinde ameliyat oldu.Celilabadda.)