Merhaba arkadaşlar doğum hikayemi paylaşayım.
Akşam eşimle yürüyüşe çıktık bir saat yürüyüş yaptık bir kaç dk da merdiven çıkıp indim gece kasılmalar başladı sabaha doğru yavaş yavaş sancılarım başladı ama böyle 10 dk bir gelip geçerdi bende aldırış etmedim yürüyüş yaptım diye ondandır dedim sabah namazı kıldım tekrar geldim yatmak için ama yatamıyorum sabah eşim işe gitmeyeceğini söyledi ben işe gönderdim onu yalancı sancılardir diye bişey olsa ararım seni bir kaç saat geçti eşimi aradım çünkü gittikçe sancılarım ağırlaşıyor ama geç gelip gidiyor
neyse geldi kahvaltı yaptık görümcem kaynanam onlarla acile gittik yatış verdiler kabul etmedim yatışı da bebek hareketlerini az hissediyorum diye verdiler. Neyse eve geldik akşama kadar bekledim sancılarım çok geç gelip gidiyordu hiç açılmam da olmamıştı akşam dan sonra biraz sıkılaştı lavaboya gidince nişanım geldi Allahım çok korktum tamam dedim bu doğum artık.
Saat 11 gibi yine acile gittik yatış verdiler açılmam bir buçuk cm olmuş
artık gittikçe sıkılaştı sancılarım açılmam 5 cm olmuş sabah 5 de doğuma kaldırıldım çok korkuyordum ağlıyorum fln doğum yerindeki ebeler çok kötü davranıyorlardı sancılarım dayanılacak gibi değildi. Üzerinde onlarda bağırıp kızınca çok daha kötü oluyordu işte bakın açılmam ne kadar olmuş daha varmı doğuma söyleyince oradaki hemşirenin biri bana sana bakmak zorunda değilim diyince sinirlerim çok bozuldu bende sen burda çalışıyorsan bakmak zorundasın dedim bağırdı çağırdı bana hatsiz terbiyesiz vs vs hakaretler etti bende nstyi üzerimden atıp ferace mi üzerime alıp çıktım ardıma verdiler kendimi kocamın kollarına attım alın beni burdan çünkü gerçekten sancılarım çok şiddetliydi nefes alamıyordum nst de bebeğimin kalbi yavaşladı ve açılmam olmuyor daha.
Sezaryen istedim yapmadilar suyumu patlatmışlardı kocam beni o halimle görünce dayanamadı öyle bir ağlıyor ki üzerime hemen imzayı verip beni özele kaldırdı özele gittik doktorumuz olmadığı için o hastanede herhangi bir doktor bakamaz dediler ve orda bakınca açılmam 7 cm olmuş hemen götürün doğum yapacak dediler bizi tekrar almazlar dedik hemen 112 yi arıyoruz öyle bir hakları yok dediler çok ilgiliydiler gerçekten özel hastanedeki çalışanları
Yine öyle bir hızla kocam kadın doğuma yetiştirdi beni oraya kadar 9 cm olmuş açılmam yatağa bıraktılar ıkınmam geliyor ikiniyorum ama ebeler öylecene durmuş bana bakıyorlar erkek doktor geldi kızdı onlara niye doğum odasına kaldırmıyorsunuz hastayı diye burda doğuracak daha öyle kaldırmışlar beni. doğumum zor geçti böyle ıkınınca bebeğimin başının çıktığını gördüm Allahım o an çok güzeldi sabah 9 25 te doğumum gerçekleşti ama 25 dikişim varr
ağrım çok
Ve geceye kadar doğum yerinde kaldım normal odalarda yer olmadığı için ve bir yatakta iki hasta
gece 2 de daha normal odaya alınmışım neyse ki sabah taburcu edildik şükür çıktık hamdolsun şimdi bebeğim yanımda kucağımda herşey geçti ama öyle hatırladıkça ağlıyorum kötü oluyorum