Kızlar sabah saat 8 buçukta randevum vardı suyumun baya azaldığını söylediler sınırında altında olduğunu söyledi ilk önce radyolojideki ultrasonda baktılar suyun azaldığını bebeğin en fazla 2 gün dayanacağını söylediler suni sancı vermek istedi doktorum kabul ettim saat 3 buçuğa kadar suni sancı çektim açılmam 1 santim di rahim gevşetici iğne yapıldı ama hemen bebeğin kalp atışları düşmeye başladı sezeryana aldılar ilk önce epidural anestezi verildi ama dayanamadım kesiden sonrasına dayanamadım ve bayıkttılar çok kanamam olmuş arterlerim yırtılmış ondan dolayı çok zorlu bi ameliyat geçirmişim çıktığımda karnım karnım diye ağlıyordum sürekli ağrı kesici iğne yapıldı çok şükür bebekte bi şey yok firuzeyi aldık sağ salim kucağımıza sütüm de geldiği için tam emme refleksi kazanamamıştı çok şükür onunda üstesinden geldik emiyor kendini doyurana kadar şu anda hastanedeyiz ağrılarım çok kalmadı inşallah hemen geçer
Annelerin hakkı ödenmez kelimesi en yürekten anladım gerçekten
Zor geçirmişsiniz bu süreci.Üstesindenden de gelmişsiniz.Sizi tebrik ederim.Gözünüz aydın olsun.Allah analı,babalı büyütsün.Hoşgelmiş dünyaya.🪻
Sağlıkla almışsınız kucağınıza çok şükür sağlıkla da büyüsün inşallah
Sağ salim kucağınıza almışsınız Allah güle güle büyütmeyi nasip etsin inşallah
Allah razı olsun teşekkür ederim
Amin inşallah canım darısı başınıza ama daha güzel bi doğum hikayesiyle
Amin inşallah Allah razı olsun
Rabbim analı babalı büyütsün Sag salim kucağınıza almışsınız çok zorlu bir süreç geçirmişsin ama Allah güç kuvvet veriyor . Bende Perşembe sabahı 38+5’de suni sancı ile doğuma giricem . Suyu azalmıs açılma var 1 cm kadar . Bende suni sancidan korkuyorum çünkü o acıyı bir kere tattım normalin de üstünde bir ağrısı ve acısı var . Rabbim bütün hamilelere kolaylık versin
Öncelikle size güç, kuvvet, şifa diliyorum Gözünüz aydın bebeğinizin güzel bir ömrü olsun inşallah
Hayırlı olsun canım, Allah analı babalı büyütsün inşallah
Firuze bebek hoşgeldi aramıza
Hayırlı olsun çok zor bi süreç olmuş ama olsun Firuze’nin sağlıklı güzel ömrü olsun adıyla yaşasın
Gözün aydın canım benim Allah analı babalı büyütsün inşallah lohusalığın hayırlı olsun @Didem.Nursema
Tebrikler ALLAH sağlıklı,huzurlu güzel ömür nasib etsin.
Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıklı güzel ömürleri olsun prensesin
Hayırlı olsun canım
Ayy keşke okumasaydım. Herkesin gebelik süreci farklı tabi. Şuan 22 haftalık olduk. Ama insan ister istemez etkileniyor.
Tebrik ederim ,hoş gelmiş firuze