Doğum hikayeleri

Doğum hikayelerinizi iyi veya kötü anlatabilir misiniz neler önerirsiniz neler önermezsiniz

1 Beğeni

Herkes kendi doğumu gerceklesip musait vakit buldugunda kendi dogum hikayesi icin konu aciyo bacım. Merceğe doğum hikayeleri yazarsan herkesin hikayesini bulabilirsin ve önerilen,önerilmeyen şeyler konusunda bolca bilgi sahibi olursun

İlk doğumum 9 yıl önceydi en büyük pişmanlığım devlet Hastanesi’nde doğum yapmaktı evet şartlar o zamanlar öyleydi ama yinede zorlanabilinirdi bir pazar sabahı saat 9 civarı suyum geldi ve ben evde oyalandim sancı bekledim saat 3 gibi gittim hastaneye fakat suyum kalmamıştı çocuk kuruda kalmisti hemen suni takıldı tek başıma bir odaya soktular ben sancilarimla bas bas bağırırken bir Allah’ın kulu gelip bilgi vermedi dört saatin sonunda doktor teşrif etti ve hakaretlerle dogurttu beni o gün bu gündür doğum yapmaktan çok korktum şimdi ise ikinci doğuma hazırlanıyorum 30. Haftam

Allah saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin.9 yilda hicbir sey degismemis demek ki. 10 gun once dogum yaptim.Kasik agrisi ile devletin aciline gittim.3 hafta serviste yattim buraya kadar hersey iyiydi.10 gun once sksam 7 gibi suyum geldi saat 21.30 gibi dogumhaneye alindim.6 saat tek basima sanci cektimSon 1 saat artik sancilarim siddetlenince yardim edin diye bagirdim ebe geldi beni bir guzel azarladi neymis digerlerini tedirgin ediyormusum.Dogum esnasinda bir fircada bagirma sadece ikin diye bir fircada doktordan yedim.Butun bunlarin sonunda bu bagiran cok bilmisler bebegin birinin esini icerde unutmuslar kanamam cok fazla oldugu icin hemen farkli bir doktor gelip anestesi olmadan sadece uyusturucu bir igne ile beni kurtaja aldi.Allahtan cok naif tatli bir doktordu da beni biraz rahatlatti.

Ahhh çok üzüldüm sende benim gibi devlet hastanesi madurusun eşi unutmak nedir ya ne saçma bişey o kadar onemsemiyolar işte benim psikolojim bozuldu bağırmalar karnıma iki kişinin bastırması inan unutulmuyo o yüzden ikinciyi hiç dusunmemistim ve artık kızım çok istediği için Allah’ın izniyle oldu şuan da da ince eleyip sık dokudum doktoru Allah kimseyi devlet hastanesinin eline düşürmesin

Senin kasik ağrın kaç haftada başladı peki benim hemen hemen üç aydır var ilaç kullanıyorum

Bir ay önce şunu sanciyla doğum yaptım. Çok kötü şeyler yaşadığım için hiakyemi anlatmadım. kimse korkmasın. Ama ben hala kendime gelemedim psikolojim bozuldu.

1 Beğeni

Benim kasik agrim 29.haftada basladi.Hamileligin basindan beri enfeksiyonum hep yuksek cikiyordu.Soylememe ragmen onemsenmedi megerse enfeksiyon erken doguma ve kese delinmesine sebep oluyormus.30.hafta kese delinmis terslik oldugunu anlayinca hastaneye gittim.30.hafta yatis verdiler.33+4 de dogum yaptim