Hayırlı geceler hanımlar ilk doğumum da yarım anestezi ile ameliyatım gerçekleşti canlar sorunsuz oldu şükürler olsun ikinci doğumumda da yarım anestezi düşünüyorum ama ikinciye de yarım olursa kalıcı hasar yani bel ağrısı olur tüm uyu diyorlar siz ne düşünüyorsunuz başından geçen war mı
Evet, genellikle epidural ile doğum yapmış bir kadın, bir sonraki doğumunda yine epidural tercih edebilir. Ancak her doğum deneyimi farklıdır ve doktorun önerileri, sağlık durumu ve diğer faktörler bu kararı etkileyebilir. İlk doğum deneyiminden elde edilen bilgilerle birlikte, doktorla konuşmak önemlidir.
Teşekkür ederimm
Bel ağrısı kalıp kalmaması kişinin vücuduna ve acı eşiğine bağlıdır. Mesela benim abla 3 sezaryen geçirdi, üçü de epiduralle oldu ama hiç bel ağrısı vs yaşamıyor
Ben de bel fıtığı war kaldıysada bilmiyorum belim gençliğimden beri ağrıyor
Merhaba Ben 1 ci sezaryan Uyumali Oldum Simdi Doktorum belden Anestezi edelim dedi bende Çok Korkuyorum belde Ağrı kalir diye Aciqcasi Bende Belden istiyorumda Bebeyimi Görmək icin sabrsizlaniyorum Uyuyunca En sonda anne göruyör Simdi İlk ben görmək istiyorum heyacan Yaşiyorum vallahi ne yalan söyləyim korkuyorum hem belde Ağrı kalir diye həmde ki Ağrı Acı hiss ederim diye
Canm belden aşağı benim için en mantıklı olanı aslında belde ağrı kalır dediler diye kafama takılıyor sadece ama acıdan yana hisden yana bende hiç öyle bir durum olmadı şükür görmüyorsun hissetmiyorsun hattaa benim doktorum yanındaki yardımcı doktorlarla hiç ameliyatla alakalı bişey konuşmuyorlar psikolojin etkilenmesin diye benim başımda anestezi uzmanı durdu sürekli we ameliyat boyunca sohbet ettik biz
Ne güzel insallah Bizimde dogum öyle gecer
Ben ilk uyudum ama uyuma kısa geçiyor ve o dayanılmaz ağrı çok zor ikinci sezeryanim belden oldu zaten ayağa kalkma saatim gelene kadar acimin en ağrisi hafiflemişti şimdiki doğum nasıl olur bilmem
1 si genel anestezi
Diger 3 belden asagi uyusmali
Peki herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı we doğum da bir önceki sezeryan yaranı etkiledi mi canm acıdan yana falan ben 8 haftalık hamileyim sezeryan yaram ağrıyor sürekli herkesten öğrenmeye bilgi almaya çalışıyorum korkuyorum çünkü