Doğum çantası nasıl hazırlanır bilgi 🥳

Arkadaşlar doğum çantamı hazırlıcam yavaş yavaş daha çatami bile almadım ne alicam ne koyucam bilmiyorum ya ilk gebeliğim Fazla eşya almak istemiyor yanıma sadece hastane de gerekli olan şeyleri almak istiyor um gereksiz eşya yazmadan neler alicami neler kullanicami söylermisiniz​:face_savoring_food:

Benim de ilk gebeliğim belki daha eksik vardır ama kendime göre koyduklarim bebek bezi ıslak mendil rulo peçete bebeğim için çıtçıtlı atlet giyeceği bir takım kıyafet muslin battaniye kendim için pijama takımı alt üst iç çamaşırı hasta bezi göğüs pedi emzirme örtüsü belki gerek olur diye bir havlu koydum hazırlayıp koydum içine koyduklarimdan belki unuttuğum vardır ama genel olarak böyle

Emzirme kremi koyanlar flnda varmış süt hemen doğumdan sonra mı geliyor ki onlari koymaya gerek varmi

İnşallah gelir ben onun için bir şey koymadım yani her şeyi normal gidişata göre ayarladım olur da istemediğim bir durum gelirse başımıza her yer eczane buluruz elbet bir çözümünü

Merhabalar. Ben 38. Haftadayım. Kısaca hazırlığımı anlatayım. Bir ufak boy tekerlekli bavul hazırladım ben, götürürken de kolaylık olsun taşıması diye. Kendim için 2 takım pijama takımı, 2 tane de kısa kollu gecelik aldım. Biraz fazla gibi ama kanama, akıntı vs olursa temiz temiz giyerim diye düşündüm. Eşim benimle kalacak. Ona da 1 eşofman altı 1 Tshirt koydum. Bir paket büyük boy ped, 5 tane depend, 5 Hamile külodu, 2 çorap koydum. 1 tane de kalın çorap koydum ( hastane serin olabilir dediler) crocs terlik koydum. 4 çift göğüs pedi, Seyehat boy minik şampuan, duş jeli, makyaj çantası, diş macunu ve fırçası, tarak koydum. Narkoz vs kolay atıyor dedikleri için bitter çikolata koydum ve bir termos dolusu kahve yapacağız giderken. Kirli çamaşır koymak için poşet, peçete, ıslak mendil, 2 tane emzirme sütyeni koydum. İsterseniz bebek için koyduklarımı da yazabilirim.

2 Beğeni

Ay okuyunca çok gibi ama 2 gün kalma ihtimaline karşı fazla doldurmuş olabilirim. Evimiz biraz uzak hastaneye. Gelip gitme ihtimali olmasın diye ne lazım olursa doldurdum biraz.

1 Beğeni

Hastaneyle gorus bazen bulunmuyo hersey Ve kac gun kalacagin ona gore eksiklerini tamamlaman lazim.

saydıklarınizin hepsi gerekli bence bende hepsinden koydum göğüs ucu kremi göğüs kalkanı.sezaryen olursa sonrasında sakız cignemekte faydası olurmuş diye görmüştüm bir paylaşımdan

1 Beğeni

Labello ol surekli nefes alip veriyorsun dudaklarin asiri kuruyo Emzirme sutyeni Iki gecelik biri pantolonlu digeri elbise dogum icin iki terlik biri normal biri banyo Corap kalin ayagin donuyor Aklima simdilik gelenler bunlar

Mama ped felan hepsi var zaten hastanede Yeni dogan mamasi

Plates topu Su tulugu bel bolgene koyarsin sancilandiginda. Fotograf makinesi, Kimlik, Maxi cosi,

Eldiven yuzunu cizmesin

Cop poseti buyuk kirlilerine

1 Beğeni