Kızlar Sabah uyandığımdan beri bacak aramda sürekli bir ağrı var 2 gündür sırtıma da sürekli ağrı girip girip çıkıyor sizce neden?
Kaç haftalık hamilesin canım
39 haftalık canım
Doktorunu ara söyle doğum olabilir canım
Kanala girmismiydi en son muayenende Baski yapiyo sanki suan bebegin dogumun Baslamis olabilir.
Özelde değil canım devlette benim doktorum Perşembe günü randevum var bakalım
En son geçen hafta gittim fakat kanala inmiş demedi sancım da Yok sadece sırt ağrısı ve bacak aram ağrıyo dediğiniz gibi doğum belirtisi olabilir mj
Bence sen direk acile git canım
Katılmalarını say kaç dakikada oluyor
- Rahimde düzenli ve şiddetli kasılmaların (doğum sancısı) başlaması
- Amniyotik kesenin çatlamasından kaynaklı olarak vajinal yoldan doğum suyunun gelmesi (nişan gelmesi)
- Vajinadan mukus ve kan içeren akıntının gelmesi
- Doğum kanalına inmeye başlayan bebekten kaynaklı olarak karnın üst kısmında ve göğüste rahatlama hissedilmesi
- Bebeğin başının doğum kanalına ulaşmasıyla birlikte tuvalete çıkma ihtiyacının oluşması
- Sırtta ve belde başlayarak yayılan şiddetli ağrı
- Makatta basınç hissi Bunlar doğum belirtisi canım
Paylaştığın uzun bilgi için teşekkürler güzelim benim şuan tek belirtim sırt ağrım bide bacak aramda olan ağrı,ilk gebeliğim bide yaşımda daha küçük elim ayağıma dolanıyor
Yanma varmi benim dogum sancim geldiginde Onu fark ettim bacak aram asiri yandiydi Karnin geriyo bebek baski yapiyo asagi dogru Korkma ama canim sakin ol. Madem ilk dogumun sa zaten Baslamis olsa bile daha surer. Saatte 1 acilman olur asagi yukari Ama acilden giris yapsan iyi olur En azindan bi baksinlar. Bavulun hazir olsun bagajda