Doğum başlangıcı

İlk anneliğim ilk duygum şuanda 5 aylığım ve gün geçtikçe yaklaşıyor korkularım çoğaldı normal doğum istiyorum ama korkuyorum da insanlar ve söyledikleri beni korkutuyor ölüm gibi felan filan diyorlar sizce nasıl düşünceye sahip olmalıyım

1 Beğeni

Çevrendekilere kulak asarsan kendine en büyük kötülüğü etmiş olursun. Senin vücudun bu başaracak şekilde ayarlı. Rahat ol ve dünyaya getireceğin muziceyi düşün

2 Beğeni

Çevremde çok doğum yapan var. Kimisi sezeryana çok zor çekilcek birşey değil derken kimiside prensesler gibi doğum oldu. Çok rahattı 10 kere daha sezeryan olurum diiyen oldu. Kimisi normal doğum için çok zordu acı doluydu derken kimiside pıt diye doğurdum çok rahaattı dedi. Herkesin bedeni ve acı eşiği farklıdır. Ama nasıl olursa olsun biz kadınlar bu acıyı anlık yaşayıp bebeğimizle o acıyı anında unutacak güce sahibiz. Kendini sıkıntıya sokma ve sadece kendini doğuma hazırla​:hibiscus:

1 Beğeni

Senin hikayen baskasiyla bir olamaz o sebeple guzellikler hayal edelim dua edelim oyle olsun

1 Beğeni

@Betul5 merhaba​:cherry_blossom: Doğum öncesi kurslarına katılmak, hem bedensel hem de zihinsel olarak kendini hazır hissetmeni sağlayabilir.İnsanların olumsuz deneyimlerini paylaşmaları seni endişelendirebilir, ancak herkesin deneyimi farklıdır. Hamilelik sırasında meditasyon, yoga veya nefes egzersizleri yapmak, hem bedensel hem de zihinsel olarak rahatlamanıza yardımcı olabilir. Kendini güvende hissetmek için doktorunla doğum planınızı detaylı bir şekilde konuşun. Hamilelik sürecinde kendine zaman ayır ve rahatlamaya çalış. Kitap okumak, müzik dinlemek veya hafif yürüyüşler yapmak gibi aktivitelerle zihnini meşgul edebilirsin.

1 Beğeni

3 normal doğum yaptım canım dogumlarimda zor olur ama inan şuan hamile olsam tekrar normal doğum yaparım evet zor ama ebeni doktorunu dinler dediklerini uygularsan güzel ilerlersin en güzeli o acı bebek doğana kadar 3.doğumumd yalnızdım bebegimin ilk banyoaunu bile ben yaptırdım hemen ayaktasin

1 Beğeni