Kızlar acil bakın Allah rızası için 4 gündür doğum yaptım sezeryan belden uyuşma dünden beri başım boynum çatlıyor ağrıdan bebeğimi emdiremiyprum gözlerimin içine kadar ağlıyor böyle olan var mı acile gittim 3 tane serum taktılar zerre etki etmedi en ağır ağrı kesiciyi yaptılar yine etki etmedi
Bol bol üçü bir arada kahve tüketin sezeryan sonrası bas agrısı cok oluyor ben günlük 2-3 tane içiyordum.bir de bitter çikolata iyi gelmıstı.Allah şifa versin bas agrısı cok zor ben de son doğumumda ekstra kulak kristali de oynamıştı benı mahvetmıstı
İlk doğumda hiç böyle olmamıştım bunda başımı kaldıramıyorum uzanınca çok iyi hiç bişi yok ama ayağa kalkınca başımı kaldırınca direk başlıyor bebeğimi bile emdiremiyprum granül kahve içiyorum o da etki etmedi
Bu yazdıkların, anestezi sonrası gelişen spinal baş ağrısı olduğunu gösteriyor. Bu, sezaryen için belden yapılan anestezi sırasında iğnenin, beyni saran sıvının az miktarda dışarı kaçmasına yol açmasıyla oluşur. Ayakta durunca veya başını kaldırınca ağrı dayanılmaz hale gelir, yatınca hafifler. Boyun tutulması, gözlerin içine vuran ağrı, normal ağrı kesicilere yanıt vermemesi bu durumun en belirgin özellikleridir. Yatay pozisyonda kal. Yastıksız, dümdüz sırtüstü yat. Başını kesinlikle kaldırma, ayaklanma. Bu, sıvı kaçağının baskısını azaltır.Bol sıvı tüket. tekrar doğum yaptığın hastanenin aciline spinal baş ağrısı şüphem var de. Epidural kan yaması yapılması gerekebilir. Bu işlem, kendi kanından alınıp iğne deliğine verilmesiyle birkaç dakika içinde ağrıyı tamamen geçiren ve tek çözüm olan bir işlemdir.