Doğum alışverişi

Bebek için her şey var ama kendime neler almalıyım sezeryan olucak büyük ihtimalle

2 Beğeni

Pijama takımı almalısın, göğüs pedi ya da göğüs koruyucu kapaklardan alabilirsin (ben gümüş olanları denemeyi düşünüyorum) Emzirmek için kolaylık sağlayan çamaşırlardan alabilirsin Loğusa pedi Çantana terlik, çamaşır, kıyafet koyabilirsin, tarak, diş fırçası gibi şeyler Benim şuan aklıma bu kadar geldi :face_with_hand_over_mouth:

3 Beğeni

Ben 1 lohusa pijaması 1 emzirme geceliği aldım. Göğüs kalkanı emzirme sütyeni ped,

3 Beğeni

İki adet pijama takımı Terlik İç çamaşırı ben 3 adet almıştım her birinden Kişisel bakım eşyaları Emzirme sütyenleri 3 adet Süt sağma pompası Göğüs ucu kremi lansinoh öneririm Gümüş kapak (ben çok faydasını gördüm kesinlikle alınmalı) Süt çayı (Mamsel markasından memnun kaldım) Hastaneden çıkarken giyebileceğiniz rahat kıyafetler

2 Beğeni

@Seray2023 kendine hasta bezi almalisin. Ben 3 tane kullanmıştım. Akıntı normale dusene kadar. Ped almalisin. Bezden sonra pede geçesin diye.

Teşekkürler geçen sene deneyimledim ama bu sefer bebek ile olacak insllh bı sorun olmazsa sağ salim gelirse o yüzden sordum teşekkür ederim herkeze

2 Beğeni

ben bi tek pijama takımı aldım hastanede verdiler ama sıcakda var ya o yüzden 1 gün dayana bikdim hastanedekine evden götürdüymü giydim ama bana özelde herşeyi kendileri verdiler çıkışta da korset aldım hastaneden ama terlik de götüre bilirsin kendinle,diş fırçası macunu götür,ben yuyunmak için kendimle sabun da götürdüm maalum hastanedekiler sıvı sabun oluyor,bebek bezi verdiler 1 gün onda kaldım 2ci günümdü ped verdiler onu kullandım

2 Beğeni

Dogum yapacagin hastane belliyse arayip sorabilirsin onceden onlar neyi temin ediyolar neyi etmiyolar. Ona gore tamamlarsin eksiklerini.

2 Beğeni