Doğum 4 ocak görünüyor

Kızlar doğum 4 Ocak görünüyor uygulamada, doktor Aralık sonu Ocak başı dedi, sene sonunda gelmesini istemiyorum nedense hiç tabii önceliğim sağlıkla kolaylıkla kucağıma almak ama yılbaşından sonra doğsun istiyorum içten içe, var mı benim gibi bu tarihlerde doğum yapacaklar siz ne düşünüyorsunuz bu konuda

Kaç haftalıksiniz tam olarak

29+3 canım

Bence ocakta gelir ya o zaman

Yılbaşında doğurursanız nasıl girerseniz öyle olur bak seneye bidaha doğurursunuz :grinning_face: daha 30 haftalıkmış max 8 hafta daha var diyelim sağlıcakla alın kucağınıza :smiling_face_with_three_hearts:

Bende 29 um bana da ocakta dedi aralıkta doğarsa eğer bir yaş büyük olucak. Sağlıkla kolaylıkla doğsunlar ama inşAllah ocakta doğar ya

Aman aman önce bir bakalım ilk çocuk deneyimim :sweat_smile: Allah isteyenlere nasip etsin :folded_hands:t3: çok çok sağ olun inşallah :cherry_blossom::folded_hands:t3:

Evet ekim ve sonrası doğanlar sonraki seneyle başlıyormuş okula ama kendi senesiyle bir olsun istiyorum yine de ya :sweat_smile: 40ı doldurursak ocak gözüküyor bakalım hayırlısı inşallah sizin için de sağlıcakla alın kucağınıza :cherry_blossom::folded_hands:t3: