Doğru bilinen yanlışlar Part 1🤭

“Bebeğin çok saçı varsa hamilelik dönemi bulantılarla geçer”??? Bebeğin saçlarının çıkmaya başlaması söylenenlerin aksine hamilelikte mide şikayetlerinin artmasına neden olmaz. Mide şikayetleri, ilerleyen gebelik haftalarında bebeğin diyafram ve mideye baskı yapması sonucu ya da çok fazla yemek yenildiği dönemlerde artar.

1 Beğeni

Bende şeyi çok duydum sakın hamileyken kendi saçına yada başkasının saçına saç örgüsü yapma kordon bebeğin boğazına dolanır :joy::joy:

2 Beğeni

Ay yok devee :grinning::grinning: tövbe ya hiç olumlu bir şey çıkmıyor bu hurafelerdee

Çok güldüm yaaa… bizde de eskiler hamileyken kahve içme kızın olursa çirkef olur oğlun olursa pipisi küçük olur derlerdi :joy:

3 Beğeni

Kız hamileysen çirkin, erkeğe hamileysen güzelleşir :rofl::rofl:

1 Beğeni

Ahahha bizde de çok çay içme burnu büyük olur derler

Kahve içersen bebeğin kara olur o da var :joy::joy::joy:

1 Beğeni

Ne saçma sapan şeyler yaa… :joy::joy::scream:

@Elif53 komedi :smile:

Birde bize şey derlerdi… çocuklar kısır yemez yerse büyüyünce kısır olursun :joy::joy:

Ya he he :crazy_face::joy:

Sanki 7. aydan sonra gelişimi geriliyor :joy::joy:

1 Beğeni

O değilde ben bunlara çocukken inaniyodum birde :joy::joy::joy:

Güzel cocujlara bak çocuğun güzel olsun diyolar hep

Bizdede hamileyken sakız çiğneme çocuk hep salyalı olur derlerdj

Kelle paça yeme sümüklü olur sakız çiğneme çenesi düşük olur çok konuşur yani

Bu konuda yanlız değilsin… günlerde gizli gizli kısır yerdim sonra çocuğum olmayacak diye ağlardım :joy::joy::joy:

1 Beğeni

Bende annemler kahve içerdi sırf içemiyorum diye onlardan gizli fincanın dibindeki telveleri yerdim :joy::joy:

Türk kahvesi içme poposu kararır bunu kişi içinde bebek içinde diyolar :slight_smile: