38 haftalık oldum nstde ne sancı var ne bişey açıklıkta yok artık nefes alamıyorum ayaklarım balon gibi dogsun artık ustiyorum bizimkıler isyan ediyorsun diyorlar ne alakası var diyorum zorlanıyorum artık
Benimde son zamanlarım böyleydi maalesef zorlandığımdan ağladığımi bilirim nolur doğsun diye her gece şuan o günleri unutmuşum çocuğum kucağımda kendine eziyet etme zamanında gelecek isyan da olmuyordur inşallah çünkü son haftalar çok zor
Ben de aynı sekildeyim, 37+3 bugun ve ayaklarim ellerim hep sis, uyku yok gibi, mide bulantilari fazlaca. Ben de surekli dogsun artik istiyorum sonra acaba isyan mi ediyorum gibi geliyor ama baskalarinin sizi anlamasi mumkun degil. O yuzden ben kendime bu istek konusunda fazla yuklenmemeyi tavsiye ettim, size de ederim.
İsyanla alakası yok her hamile kadın son haftalar artık fırtlatayım die bakar . Kim demişse cahillik etmiş. Hayırlısıyla doğurmak bi an önce tabikide isteyeblirsin.
Önce sağlıkla gelsinler ama son aylarda gerçekten çok zor oluyor taşımak ağrılar yorgunluk 36 haftalık olduk artık gel kızım diyorum valla kramplar miğde ağrısı uyutmuyor isyan ile alakası yok ki bunun bedenin artık zayıf düşüyor hormanlar gebeliğin vermiş olduğu Zorluk yanımda olsa rahatça bakarım diyorsun