Merhaba kızlar eve geldik yazayım dedim benim doğum hikayem kandilde kadir gecesi sahurda saat 3 de suyumu gelmesiyle başladı gece uyurken suyum geldi hep derdim suyumu bilmem diye ama insan biliyor uyuyordum birden uyandım suyum geldi sandım ki uyku haliyle altıma falan kaçırdım hemen lavaboya koştum lavabodan çıktım üzerimi değiştirmek için hemen eşim telaşla uyandı ne oldu bişey mi oldu hemen kalktı Kayınvalideme söyledim o da telaş yapmadan sakince uzanmamı söyledi uzandım üzerimi değiştirip eşim telaş içinde baba oluyorum diye bağırıyor sahur yaptılar tabi eşim bişey yemedi görümceme haber verdik çok yakınız arabayla bizi hastaneye götürdü zaten doktorumu arayıp haber vermiştik o da ameliyathaneyi hazırladı biz gidene kadar gittik hemen işlemler yapıldı üzerimi değiştirildi ben sondayı odada daha uyuşturmadan odada takılmasını istedim çünkü aşağısı kalabalık ve erkek doktor falan vardı yukarıda odada tek hemşire taktı bana hiçbirşey hissetmedim idrar yanması gibi ama daha az acılı beni sedyeye alıp aşağı ameliyathaneye götürdüler eşim hala telaşlı hep beklemiş ameliyathane kapısında içerisi çok soğuktu doktorlar hazılandı ben 5 dk onları izledim oturdum ve epidural yapıldı anestezi doktoru bana ne yapıldığı işlemini anlatarak yaptı hiç hissetmedim sinek ısırığı gibi oldu sadece ay dedim beklediğim anda gelmediği için zaten bir erkek hemşire beni omuzlarımdan tutmuş dedi sanki evde mutfak dolaplarını silmişsin çok yorulmuşsun gibi kamburunu çıkar dedi yaptığı an ayaklarım ısınmaya başladı daha sonra uzandım ve arkada arabesk şarkı çalıyordu önüme perde gerildi artık alt taraf tamamen uyumuştu benimle sohbet ettiler ameliyat sırasında bir hemşirenin erkek köpeği varmış golden onu öğrendim birsi yurtdışından geliyormuş falan bir ara başım döndü dedim başım dönüyor hemen omuzdan iğne yaptı geçti sonra dedim midem hemen tamam dedi iğne yaptı geçti dedim üşüdüm soğuk ısıtıcı koydu hemşire içime sadece beni sağa sola çeliştirdiklerini hissettim başka bişey yok çok güzeldi ve o an dünya durdu sanki tarifsiz bir an kızımın ağlama sesi kızım minik ama bir sesi var ameliyatı müziği bastırdı kızımı hemen sardılar bana gösterip ona bir buse kondurdum ve götürdüler çok güzel tarifsiz bir andı herşeyi unuttum bir anda daha sonra beni diktiler yani ben öyle diyorum hiçbirşey hissetmedim haberim olmadı bile ben etrafı inceledim ilk defa ameliyat görmüştüm doktoruma herkese teşekkür etti ve çıktı ardından hemşireler beni sedyeye geçirdi tekrar sohbet ettik bende onlara teşekkür ettim ve odaya çıkarırdım ben gidene kadar kızım ağlamış ben geldim sustu üzeri giyinik yatağındaydı beni yatırdılar hemşire 2 kere karnıma bası yaptı ama zannetiğiniz gibi değil karnımı ovuyor gibi ben uyuşuktum bişey hissetmedim daha sonra aradan zaman geçti üzerimi giydim ve ilk yürüyüş tabi sezeryan oturamıyorum yatarak bebeğimi Bi zorlukla emzirmeye çalışıyorum ve sonra ağrı kesici yaptılar 1 gün içinde hastanede ayaklandım gezdim yemek yedim hatta lavaboya çıktım çok şükür benim doğumum çok güzel ve kolay oldu doktorum kızımın doğum anını çekmiş ben uyuşuk ameliyat sırasındayken evde gördüm paylaştığını hemşire zaten anne karnından çıkar çıkmaz maşallah bu kızın saçlarına toka takalım demişti herkes güldü kızlar ön yargılı olmayın akışına bırakın ben öyle yaptım çok şükür öyle de oldu çok uzun tuttum ama insan yaşadığı her güzelliği ile anlatmak istiyor buğün evdeyiz toparlandık ve öğrendik artık bazı şeyleri ilk günü acemilik yaşadık kızım da bende hoşgeldin hayatıma prensesim
ASEL ADA
güzel yüzlü bebeğim çok tatlı beyaz gri gözlü bir kız oldu teyzeleri gören marketten almışsın gibi diyor
Maşallah Rabbim bizlere de nasip etsin
Ben de prensesime kavusmak icin gün sayıyorum. Darısı bizlere olsun İNSALLAH
Amin cnm sağol
Gözünüz aydın darısı bizlere olsun inşallah o kadar güzel anlatmışsınız ki o duyguları sanki hissettim gözlerim dolarak okudum minik prensesin adı gibi ömrü de güzel olsun inşallah Allah analı babalı büyütsün
Teşekkür ederim canım amin inşallah sende prensesine kavuşursun güzelce
Amin çok teşekkür ederim canım inşallah sende güzel gönlünce kavuşursun bebeğine hayırlısıyla
Amin inşallah
Çok geçmiş olsun, Allah’ım ailenize sağlıklı güzel bir ömür versin inşallah sizinle birlikte dileyen herkese
@Prenses.Karaca MaaşAllah ne güzel bir doğum hikayesi olmuş, insan hiç sıkılmadan okuyor Rabbim herkese böyle mutlu doğum hikayeleri nasip etsin çünkü malum bazıları için doğum travma oluyor
. Asel Ada kuzusu adıyla yaşasın Rabbim güzelliklerle dolu bir ömür nasip etsin sağlıkla büyütün lohusalığın da hayırlı olsun
Oyyyy kırk binkere maşallah prensese.Cok geçmiş olsun.Allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin tatlım.Lohusalihin hayırlı olsun.Sen böyle anlatınca içime bı su serpildi.İcim rahatladı resmen.Buyuk ihtimalle benimde sezeryan olacak ve ister istemez bı korku vardı.Devlet hastanesindemi doğum yaptım canım.Rabbim bizlerede böyle kolay bir doğum nasip etsin.Saglikli bir şekilde bebişlerimizi alalım kucağımıza.Allah nasip ederse bende kızıma Asel ismini koycam.
Maşallah geçmiş olsun, çok motive edici ilk doğumu olucak bana iyi geldi bu anlatımın teşekkür ederim, şeyy çok acımıyor demi
Amin canım inşallah
Teşekkür ederim canım amin inşallah eevet öyle oldu
Hiç korkma canım yok özel hastane devleti bıraktım
Benim de ilk gerçekten canı tatlı biri olarak hiç acımıyor tabi doktorda doktora da değişir bunlar düşün ben adet sancısı gibi bir sancı ile doğuma gittim bana göre doğum sancısıydı ama annem diyor doğum o kadar kolay mı sen ağrı görmemişsin diyor dedim doğru
Çok güzel olmuş doğumun maşallah maşallah canım lohusaliginizda hayırlı olsun tüm hamişlere böyle güzel doğumlar olsun inşallah
Teşekkür ederim canım amin inşallah herkese gönlündeki gibi versin Allah ım inşallah çok güzel oldu gerçekten ,
Asel ismini eşim de bende çok beğendik özellikle anlamına bakarak koyduk ve çok kibar bir isim ağır değil bebek için de
Amin bitanemm amin
Okurken gözümde canlandı herşey
Ne kadar pozitif bir doğum olmuş. Çok güzel yönetmişsiniz her anı. Tebrik ediyorum sizi. Allah analı babalı büyütsün inşallah
Lohusalığınız hayırlı olsun