Doğdu minik prensesim

Zorlukları oldu ama yine de anne olmak çok güzel bi duygu Allah isteyen herkese nasip etsin doğum yapalı 6 gün oldu toparlanmaya çalışıyorum zor da olsa kızım için rabbim doğum yapacak olanlara kolaylık versin…

14 Beğeni

Çok sevindim adınıza Allahım sağlıkla büyütmenizi nasip etsin :pray:t2::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Amin inşallah canım :palms_up_together::hibiscus:

1 Beğeni

Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olmasını nasip etsin :smiling_face_with_three_hearts: sende tez zamanda toparlarsın inşallah :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Allah ananli babali büyütsün insllh :nazar_amulet::face_holding_back_tears:darısı bizlerin basina benimde 3 haftan var daha :heart_hands::heart:

1 Beğeni

Lohusalığınız hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin insallah. Darısı bizlerin başına. 9 günüm kaldı bakalım ne zaman gelecek. :innocent:

1 Beğeni

Yaa gözünüz aydın sağlıklı uzun ömrü olsun :cherry_blossom: doğum hikayeni merak ediyorum çok geçmiş olsun sanada :purple_heart:

1 Beğeni

Ayyy benimde çok heyecanlıyım ben​:smiling_face_with_three_hearts:

Lohusalığın hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı bizlerin başına​:blush:

1 Beğeni

Amin kızlar lohusalık koşturmaca toparlanma falan süreci alışmaya çalışıyorum rabbim sizlerin de bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin doğum hikayemi yakın zamanda paylaşırım zor aşırı stresli oldu ama çok şükür kızım yanımda :palms_up_together::hibiscus:

3 Beğeni

Allah analı babalı büyütsün guzel bir ömrü olsun :heart:Sanada geçmiş olsun

1 Beğeni

Hayırlı olsun Allah sağlıkla büyütmeyi nasıp etsin inşallah :cherry_blossom:

1 Beğeni