Merhaba hanımlar
Düşük riski, erken doğum riski olan ve canı sıkılan hamilelerimize belki faydası olur.
Bize önerebileceğiniz dizi/film öneriniz var mı?
ben eski dizilere bakıyorum sıkılıyorum diye size de önere bilirim Yeni Gelin (hem komik böylece gülerek moraliniz de düzelir ) bence komik diziler daha iyi. Yabancı damat da güzel , Aşk Yeniden en sevdiğim,Eltilerin savaşı da güzelll
İçimi sıkıntı bastı. Netflix dizi film önerisi olan var mı?
Şahmaran baktın mı?
Baktım bitti
V for vendetta
Şampiyon
Secreteriat
Hidalgo
Savaş atı
Yukarıdaki v for vendetta hariç hepsi atla ilgili filmler. Her birini en az üç kere izledim.
Animasyon seversen onlar da ilk aklıma gelenler;
Ejderhanı nasıl eğitirsin 1,2,3
Sprit ( bu da atlı )
Üzerine çok düşünmeme gerek olmadan bunları yazdım. Epey idare ederler zaten seni. Ben her birini bayılarak izledim Umarım sende beğenirsin
Ayyy Netflix diye ayrıca belirtmişsin ama bilmiyorum orada varlar mı. Telefonun yansıtma özelliği varsa eğer telefondan açıp TV’ye yansıtabilirsin ama inşallah olsun çünkü
Alice in borderland. Eğer squid game izleyip sevdiyseniz öneririm kesinlikle. Netflixte izlediğim en iyi dizilerden biri benim için.
Fubar da çok keyifliydi bak şimdi aklıma geldi dün son bölümü izledik. Muhtemelen devamı çekilecek 8 bölümlük keyifli, aksiyonlu bir dizi
Bayildim diziye
İzlediniz mi siz de
Evet bayila bayila izledim
Bizde çok sevdik
@Benimmucizem yatak istirahatindeyken film izlemek de keyifli oluyor. Belki moraliniz de yerine gelir. Burda bir kaç öneri var.
Kitap okumayı severseniz kitap önerilerinin olduğu konu başlığı da var
Ben zuhal topalla yemekteyiz i izliyorum.
Sabah erken kalkiyorum diye de .yabancı damata bakıyorum.
Ben yenilerde ;
La Casa de Papel
Squid Game
Wednesday dizilerini bitirdim. Netflix’te hepsi. Çok güzellerdi
Sonra da Lucifer’e başlayacağım
Atiye dizisi kesinlikle izlediğim en fantastik ve sürükleyici diziydi bence
Amir Khan Dangal , Laal singh chaddha,One piece,7.koğuştaki mucize
Dangal hariç hepsi Netflixte var
Lucifer çok güzel. Biz de bu sıralar the sinner izliyoruz. İkinci sezon biraz bayat ama ilk sezon harika
Atiyeyi ben de çok beğenmiştim