Hamilelik sürecinde diyetisyen desteği alan var mı ya da düşünen
Kilolu hamile kaldıysanız gidebilirsiniz, doktorlar öneriyor , önermediyse gerek yok şeker yüklemesimdem sonra şeker çıkarsa zaten mecburi gidilir
Ben varım canım
Doktorum önerdi hızlı kilo aldım yeni başladım diyetisyene şeker çıkmadı çok şükür
Nasıl gidiyor süreç
Canım yarın 30 hafta olcam sadece 700 Gr aldım şükür ama kilom 94du ondan doktorum 5.aya kadar kilo alma sonra ayda 1 kiloya izin verdi şükür ben 7 buçuk aylık olduk 700 Gr aldim
Maşallah ne kadar güzel hiç almamışsınız ben 30 haftalığım 8 kilo aldım
Bende şuan diyet yapıyorum ama kilo almamak için baslamadım bebeğim biraz iri ve suyu fazla olduğu için bide şeker bir tık yüksek çıktı diye diyet yapıyorum
Sağol canım kac kilo ile hamile kaldın ki valla millet 16 kilo alıyor 30 haftada
70 ile kaldm öle zayıfta değilim
Bnce gene çok almamissin ama dikkat et canım bebişe yararlı şeyler ye hafif beslen ara öğünlerde dikkat et daha fazla almazsın
Genellikle sıvı tüketimini çok seviyorum ben meyveleri hep sütle smothi yapıp içiyorum bi gğn meyveli bi gün tahinli bi gün ayran bi gün kefir bi.gün sade süt. Vs bunlar güzel besliyor bebişi bna etkisi fazla olmuyor
Aynen canım iyi yapıyorsun dozunda yap meyvenin fazlasida şeker malum kuru yemişlerine etine yumurtuna dikkat et ekmeği çok aşma tam buğday ye güzel geçsin sürecimiz benim diyetim böyle yulafta iyi geliyor yoğurt
Aynen zaten sıcaklardan bişeyde yenmiyo peynir ekmek salatalık domates karpuz flan
Aynen canım dengeli git birşey olmaz inşallah
Maşallah çok iyi bende 15 kilo falan aldim 28. Haftadayim yeni başladım diyetisyene
Ah keşke yiyemesem hiç etki etmiyor
Aynen canım tedbir iyidir