Diyarbakır kadın doğum hastanesinde doğum yapan var mı ya da düzgün özel
Mevcutta Orda kontrollere gidiyorum ve gerçekten kötü maddiyattan olmasa gidilecek yer değil
Merhaba Memorial da iyi doktor muayenesi 1840 tl Burhan özel doktorun adı gayette ilgili
Devlette pek ilgilenmiyorlar
Merhaba ben Batı hastanesinde Zozan hocaya gidiyorum. İyi bir doktor memnunum doğumu da orda yapmayı düşünüyorum. Sigortayla 1500 tl muayene ücreti ödüyorum
İlk çocuğumu Orda doğurdum zozan hocayla zaten ama bana bile bile Sezeryen yaptırdılar ısrarla normal istememe saçma sapan bahaneler bulup sezeryene aldılar ona dikkat edin hastane iyi ameliyat sürecimde Orda iyi geçmişti zozan hoca da ilgiliydi ama bebeğim gelişmemesine rağmen herşey yolunda diyip durdu son haftaya kadar bebeğim doğduğunda. Hiç gelişmemişti yoğun bakımda kaldı o yüzden dikkatli olmanızda fayda var
Genesis hastanesinde Mahmut hocayı öneriyorlar . Ezgi Rıza Gül hoca da ilgili bir doktor. Ben düşük yaptığım için devamı gelmedi maalesef bebek başından beri hiç gelişmemişti .
Memur indirimiyle 1050 tl veriyordum muayene ücreti
Diyarlife da Fuat Zaman hoca var ona da iyi diyorlar . Adana’dan kalkıp gelen vardı bu doktor için
Anladım. Çok teşekkür ederim bilginiz için. Tavsiye edebileceğiniz başka bir doktor var mı
Eğer özel hastane düşünürseniz dünya parkta Ömer yalınkaya var gittiklerimin içinde en iyisi en ilgilisi kendisi
Devlet hastanesi inanılmaz berbat ilgisiz maddi açıdan sıkıntı yoksa devlet tercih edilmez
Ben maddiyatan dolayı özele gidemeyecem eger devlet hastanesinde dogum yapan varsa doktor önerebilirmisinz 30 haftalık hamileyim şuanda