Dişçiye kaçıncı haftadan sonra gidiliyor?

İyi günler kizlar gebelikte dişçiye gitmek için kaçıncı haftada olmak gerekiyor

Ben 18 haftadaydın disim dolgusu düstü çektiler Daha önce çok agrı çektim ama korkudan gidemiyordum Artık dayanamadım agrısına :woman_facepalming:t2:

1 Beğeni

Benim ikinci gebeliğim ilk gebeligimdede çok sıkıntı çektim ama gitmedim dişçiye emziriyorum diye doğumdan sonrada gidemedim farkında olmadan hamile kalmışım 12. Haftadayim artık dayanamiyorum

1 Beğeni

İlk 3 ay ve son 3 ay bir müdahale yapmıyoruz demişti doktorum . Şu şekilde yapılıyormuş tabi eğer kadın doğum doktorunuz onaylı bir belge verirse yapılabilir tarzında ona göre müdahale olabiliyormuş

1 Beğeni

Ben doktoruma sormuştum bir sorun olmaz bebeğe zarar vermeyen aneljezik ilaçlarda var demişti 12. Haftamda iki tane dolgu ve kanal tedavisi yaptırdım dişlerime çok şükür hiçbir sorunda yaşamadim

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim bende 12. Haftamdayim yarın kadın doğum doktoruma soracam bakalım git derse ordan direk dişçiye gececem

1 Beğeni

4.5.6 aylar icinde gidin ben 7. Ayda gittim hic bi islem yapmadi dedi gebeligin ortasinda gelmis olsaydin islem yapardik ama suan yapamayiz dedi

1 Beğeni

Bence hemen git durma kötü olmadan daha fazla allahım sifa versin anlıyorym seni çok zor :palms_up_together:t2:

1 Beğeni

İlk 3 ay bittikten sonra. 4-6 ay arası güvenli aylarmış

1 Beğeni

Ben 26. Haftamda dişimi çektirdim

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun

1 Beğeni

Bende 22. Haftamda çektirdim 20lik dişti ve çok ağrı yapıyordu boğazıma kadar kapanmisti diş cerahhindan randevu aldim gidip çektirdim kurtuldum çok geçmiş olsun hamilelikte çok zormuş diş ağrısı

Çok teşekkür ederim gittim bugün doktora doktor gidebilirsin dedi yarın gidecem inşallah