Dışarıya bebekle nasıl çıkıyorsunuz?

Ben Ömerle uzun süreli dışarı çıkmaya korkuyorum sütümü sağıp biberonla veriyorum çünkü tesettürden şey yapıp emzirmek zor oluyor ama alt değiştirme konusundan şanssızım hemen değişmem gerekiyor yoksa katılana kadar ağlıyor bazı yerlerde anne çocuk için ayrılmış yerler var ya olmayan yerlerde nasıl yapıyorsunuz . Olmayan yerlere gitmek istemiyorum ki burası küçük çoğu yerde yok hrle otobüse hiç binemiyorum ömerle .

2 Beğeni

Ben dışarı çıkınca altını degişiyorum artık cesur 4 aylık oldu diye her dakikada kaka yapmıyor diye zor olmuyor aslında. 2 saat dışarda dolaşa biliyorum. Evden çıkınca mamasını da veriyorum.

Ha birde cesur 2 aylıkken bile ben dışarı çıkarınca altın değişmiyordum dışarıda. Evde değişip çıkıyordum. O zamanlar yarım saatlik cika biliyordum tabi.

2 Beğeni

İşte Ömer çok sık çiş yapıyor ve hrmen trmizlensin istiyor

2 Beğeni

Cesurda kendi numara bezini takınca öyleydi 1 numara büyük beze geçtikten sonra ağlamadı

1 Beğeni

Bebek arabasinin icine alt degistirme naylonu al Onun icinde degistir.

4 Beğeni

Merhaba canım aramıza hoşgeldin :bouquet::rose:

Benim kiz hahaha

1 Beğeni

Taniyamadinmi benim sayfada bi karisiklik oldu Yanlislik oldu eski email ile giremedim Sohbet bolumum de gitti

2 Beğeni

Ama yinede tesekkurler hosbulduk

1 Beğeni

Donald Duck Reaction GIF

1 Beğeni

Önce baktım dedim Havaya benziyor fotoğrafa bastım ama bu telefon dandik attı beni uygulamadan o yüzden net göremedim dedim benzettim sonra ilk gönderi diyince yazdım

1 Beğeni

@H.erkilic abla neden yeniden giriş yaptın

Admine söylese sohbete ekler seni belki :blush:

1 Beğeni

Google account dan dolayi sorun yasadim Bir suru ugrastim aksam sonunda oldu Buseferde hersey gitti

1 Beğeni

Altını değiştiremeyeceğim yer olunca pusette hallediyorum ben. Emzirme konusunda bir şey diyemiyorum. Ben mama veriyorum dışarıda. Bazen mama değil meme istiyor o zaman da çıkarıp veriyorum. Emzirme örtüsü kullanıyorum. Ama kıyafetim uygunsa örtüyü kullanmıyorum. Valla metro ile 1 saat gitmişliğimiz var. Otobüse de bindik ama sadece 15dk için. Tomris genelde dışarı çıktığımızda uyuyor. Ben her gün 1 uykusunu dışarıda yaptırıyorum.

Aslında en önemlisi bebeğin mizacı ve annenin rahat olması. Sen stres yapmayı bırakınca belki de düzelir. Bol şans diliyorum :heavy_heart_exclamation::smiling_face_with_three_hearts:

4 Beğeni

Ortamda bebek bakım odası yoksa veya yukarı katta veya küçük ve dar alansa en kenara geçiyorum bebeğin altını bebek arabasında temizliyorum. Emzirme ićinde neresi olursa olsun örtümü geçirip emziriyorum havalar sıcakken benim bebek bakım odam parklardı :smiley:

3 Beğeni

Ben bebek arabası kullanıyorum :joy:

1 Beğeni