Diş problemi

Hanımlar merhaba 2 gündür 20lik dişim kabarmış dış etim şis ve boğazima şişlik veriyordu Doktorum antibiyotik kullanman gerekir dedi ama hiç antibiyotik kullanan oldu mu bu durumda

Ben bir aylık hamileyim ve şu an antibiyotik kullanıyorum

Antibiyotik bebeğe zarar verirse diye tedirgin oluyorum ama hangisini kullanıyorsunuz

Bende 2 defa aynı problemi yaşadım diş açısından. Birinde augmentin diye bi ilaçtı yanlış yazdıysam kusura bakmayın biri de klavunt diye bi antibiyotikti. Onların dediği şekilde ilaçlarınızı bitene kadar kullanın . Ağrım yok diye kesmiştim ben doktor yanlış yapmışsın dedi. Bir sonraki kullandığımda kesmeden bitirdim Sarımsak ez tuz dök ağrıyan yere koy dedi doktorum da bana bir de onu denedim ekstra yararını gördüm

Çok teşekkür ederim bilgi paylaşımınız için , bi diş hekimine gidip zararı olmayacak bir antibiyotik almak şart gibi duruyor o zaman :blush:

1. Haftaya girmek üzereyim. Disim gebelik oncesi kırılmıştı doğumdan sonra tedavi ettiririm diye ciddiye almadim suan enfeksiyon ve iltihapla ugrasiyorum . Sisligin inmesi icin antibiyotik verildi ve rahatlamam icin baya oyuldu. Haftaya dis operasyonu ile 2 disim alinacak. Cok cekindim burda da olumsuz yorumlar görünce doktorumun dedigi enfeksiyonun bebege vereceği zarar antibiyotikten cok daha kötüdür. Verilen antibiyotigi kadin doğum uzmaniniza sormaniz yeterli

Cok geçmiş olsun Buse Hanım , inşallah sorunsuz bir şekilde operasyonu anlatırsınız Bilgilendirmeniz içinde teşekkür ederim çok haklısınız belki 2 3 tane antibiyotik vücuttaki enfeksiyondan daha az zarar vericektir