Yeni dış gebelik yaşadım. Dış gebelik yaşayıp tekrar hemile kalan varmı kaç ay sonra gebe kaldınız ve gebeliginiz nasıl geçti? Gözüm korktu artık tam olarak isteyip istemediğini bile bilmiyorum aslinda
Valla bende iki ayda oldu dış gebelikten sonra hamile hemn kalınıyor doktor dedi iki adet bekle sonra daha erken dedim ummadim bı anda oldu şimdide 22 haftaligim
Ben gebeliklerde çok sorun yaşadığım için bı yandan da çok korkuyorum bı yanım vazgeçme derken öbür yandan çok istiyorum ikilemde kaldım. Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bende yaşadım ve üstünden 6 ay geçti dün hamile olduğumu ogrendim Allah sanada nasip etsin en sağlıklı şekilde korkma
Sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla Allah kucağına almayi nasip etsin. Ben daha önce 2 düşük yapmıştım ustunede dış gebelik olunca korktum artık emin olamiyorum
İki defa dış gebelik geçirdim. İlkinde açık ameliyat oldum bir tüpümu aldılar . Bir sene geçmeden hamile kaldım ama tabi ben isteyip bıraktığım süreçte ikinci ay kalmıştım… ikinci dış gebelik geçirdim üç yıl önce sonra da kürtajdi iğne tedavisi ile düşüldü. Ve kalan tüpümu de Bağlattim çocuk istemiyorum diye. Şu anda tüplerim bağlı olmasına rağmen yedi aylık hamileyim… kısmeti varsa kesin oluyor… ama dış gebelikten sonra da oluyor sıkıntı etme çok stres yapma
Kızlar bnde kimyasal gebelik geçirdim hemen sonra boş gebelik oldu 5 ay oldu deniyoruz ama şuan sanki daha hamile kalamıycakmış gbi hissediyorum bide söylemesi ayıp adet olana kadar ilişkiye girmek mi lazım
Ahh ya ne kadar zor çok geçmiş olsun. Olacağı varsa ne yaparsan yap oluyor olmayacaksa da olmuyor Allah büyük inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Dış gebelik ilerlemiş miydi iç kanamami geçirdin
2 günde bir mumkunse gün aşırı diyo Dr lar adet bitiminden hemen sonra başlanmali sanırım adetten 14 gün öncesi yumurtlama donemiymis
Çok tşk ederim. Evet ilerlemişti doktor artık almam lazım seni ameliyata beklersen kan kaybından ölürsün dedi. Çok. Zor bir ameliyatti beş sezaryena bedel desem ancak anlatabilirim sanırım. Apandisitimi aldılar onu da patlama derecesine getirmiş .kistlerimi ve tüpümun birini aldı… Allah kimsenin başına vermesin çok Zor…amin her Bebek bekleyen anne sağ saglim kucağına almayı nasip etsin
Çok sık ilişki olmamalı diye biliyorum gün aşırı diye duymuştum
Dikkat ettim ama bilmiyorum 6 gün kaldı ama yine hüsarana ugramktan çok korkuyorum inşallah güzel haberler alıp buraya yazarım
Amin… eminim çok zordur sağlığının yanında psikolojide alt üst oluyor. Rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsun sağlıklı sıhhatli dünyaya gelsin bebekler inşallah aynı acıları yasatmasin bidaha
Umutsuzluğa kapılma dua et dene denemekten vazgeçme. Ben iki düşük yaşadım yıllar önce üstüne dış gebelik yaşadım yeni o kadar içim karardiki benimde Allah büyük diyorum bazen tamam artık diyorum sonra içime bi ferahlık geliyo ikilemde kalıyorum. Korkuyorum umudumda azaliyo sonra yine kalkıyorum. Şu an bile bunları yaşıyorum bidaha deneyebilirmiyim cesaretim varmı diye kendime soruyorum surekli
Amin cümlemize
Ediyorum bakalım nasip
Merhaba ben de 5 ay once dis gebelik gecirdim ve igne ile sonlandi siiznde mi oyle oldu hayirli olsun bu arada