Dış gebelik olabilir mi?

Bu arada regl sancısı gibi sancılar çok doğal bilincinde olmama rağmen beni de çok endişelenfirmişti aşırı sancı kasık ağrısı oluyor sanki böyle şimdi adet olucam dedirtecek kadar öyle olduğu zaman ayaklarını uzat ve dinlen bebek yerleşiyor yerine

En son olduğun adetin tarihi

Canım mefak etme çok yeni daha görünür. Benim HCG 3700 ken görünmedi ama doktor da hiç öyle demedi kese yok ama hamilesin dedi. Bir hafta sonra gel keseyi görelim dedi çok rahattı yani. Son adet tarihine göre 5 haftalıkti. 6 haftada gördük keseyi.

Artış Hızı çok güzel bence yüreğinizi fetah tutun :smiling_face_with_three_hearts:

Ilk doktora gittiğim zaman bana da öyle dedi dış gebelik olabilir dedi 7 haftada tekrar gittim kese var ama çocuk yok dedi bu sefer 8’de tekrar gittiğimde ultrasonla baktı bebeği yine göremedi aşağıdan baktı Bu sefer kesenin altına girmiş dedi ve kalp atışını o şekilde duydu yani minimum 8 haftayı beklemen lazım Endişelenme Korkacak bir şey yok çünkü değerlerin yüksek Hani bir şey olsaydı yüksek çıkmazdı zaten kan sonuçların ama Endişelenme yani 8 haftayı bekle Bak biz şu an 3,5 aylık olduk Hiç korkma yani İnşallah nasibinde vardır Sağ Salim kavuşursun​:smiling_face_with_three_hearts:

Evet 2 katı artıyor her yaptırdığım da

Her ikisindende baktı en son adet tarihim ise 24 ekim

İnşallah birde bizim makinaların kalitesi iyi değil belki ondandır falan deyip başka hastaneye yönlendirdiler devlete gittim pazartesi özele gitsem çok mu erken olur diye düşünüyorum

İnşallah :slight_smile: :smiling_face_with_three_hearts:

Kac haftalik olucak pazartesi kuzum bende ozele gittim orda girduker

6 hafta olacak galiba pazartesi günü doktorlar kesinde birşey demediği için eminde olamıyorum ki ya sürekli endişe içindeyim

Gitme kuzum daha cok erken 8 haftayi bekle benimde oyle oldu 8 haftada ozele gittim gordumdua et sen bekle bence

Tamamdır inşallah teşekkür ediyorum canım bekleyeceğim 2 hafta kadar daha

Senin de dış gebelik olma ihtimali yok diğer ihtimaller her hamile için risk taşıyor yani boş gebelik vs ama senin kese görünür İnşeALLAH merak etme. Zaten bebeği görene kadar da hiçbirimiz rahat edemiyoruz bu her hamilenin başına geliyor.

Canım dol gebelikte lekelenme ağrı sancılar düzensiz beta artışı oluyor bunlar sende yoksa hiç endişe etme

Dış gebelik olmaz bende 2 defa dış gebelik olsun inede doktor dış gebelik olacak söyledi sonra hamile kaldım başka hastane gitim doktor dış gebelik değil dedi normal dedi

Aramıza hoşgeldin :tada: @Sehertufan72

Benimde çok geç görünmüştü şk an hatırlamıyorum beyan kaçtı ama 3500 üstü olmasına rağmen görülmedi iki gün sonra gittiğimde görüldü şu an 13 haftalık kendini stres sokma Rabbim gönlüne göre versin

Merhaba @Sehertufan72 hoşgeldiniz :bouquet: