Merhaba hamimlar yeni dis gebelik gecirdim ogne ile beta dusurmeye calisiliyor,bu srueclerden ne kadar sonra tekrar hamile kaldiniz kalan arkadaslar var midir …
Bence en az 3 ay korunun vücudunuz kendini toplasın yumurtalıkların düzenli çalışır arkadaşim 3 ay fazla dersen 2 ay mutlaka korun derim
Cok tesekkur ederim pskolojim zaten hazir olmasi 6 ay gecer gibi Rabbim bidaha yasatmasin
Merhabalar ben gecirdim eğer metotreksat iğnesiyle sonlandırıldıysa bana 6 ay korunmam söylenmişti 6ay korunduktan sonra 2ay daha bekleyıp rahim filmi cekılmemı istediler toplam 8ay bekleyıp korunmayı bıraktım 2ay denedik olmadı doktorun dedıgı filmi cekıldım iki ay sonra hamıle kaldım şuan 12haftalık hamileyim gönlünüzü rahat tutun sıkıntılı bir süreç ama zor zamanlarda gecıp güzel güzel günlere dönüşüyor sağlıklı bebiş kucagınıza almanız dileğiyle
Dediğim iğne ile sonlandıysa agır bir iğnedir vucuttan 6ayda atılıyor doktorunuza sorarak ilerleyin lütfen
Kesinlikle, iğne vucuttan atilmadan hamile kalinirsa anne ve bebek için tehlikeli olacaaktır.
Allah razi olsun duanizi eksik etmeyin
3 ay korunman gerekli dedi bana
Ben de zaten hazirliksiz oldu yeni evliyim 3 aylik bu yuzden uzunca bi sure dusunmyrm cok sagolun
Rabbim istediğiniz zamanda aratmadan versin inşallah
İnşAllah istiyorum ama korkuyorumda
Korkmaniz çok normal, bir bebeğin sorumluluğunu almak elbette zor bir karar ama hamilelik döneminde buna hazırlanıyor insan… eminim ki çok güzel bir anne olursunuz, korkmaniz da buna işaret zaten rabbim tam anlaamiyla hazir oldugunuzda insallah tekrar nasip eder
Doktorunuza göre hareket edin hazır oldugunuz vakit Allahım sağlıkla kucagınıza aldırsın inşallah
Amin Allah razi olsun ben pqzartesi gunu metotreksat ignesi oldum zaten bu aralarda adet zamanlarim 41 gun oldu sabah kanama kasik agrimla gelmeye basladi adetim de boyle deger sifirlanmadqn adet gorulmuyor mu yoksa adet miyim
Belkide değeriniz sıfırlanmıştır. Tekrar bi kontrole gitseniz iyi olur çünkü pek bi bilgim yok kanama neden olur