Dış gebeliği sonlandirma

Merhabalar. Kafam çok karıştı sizden destek almaya geldim. Kızlar adetime bı hafta kala leke geldi test pozitif çıktı . kan tahlili verdim ilk adet gecikmesi sonrası değer 46 iki gün sonra 168 yine iki gün sonra 444 bugün yani 4 gün sonrası 899 çıktı değer. Bugün itibari ile 5+2 olduk. Ultrasonda baktı keseyi göremedi. Kan beklediğim gibi artmamis gebeliği sonlandırmak gerekli dedi. Dış gebelik olabilir diyor. Yorumlarda kesesi geç görünen de var ama dış gebelik ise bu riskli. Her hangi bir ağrım kanamam yok sadece ilk adet öncesi leke için progesteron verdi onu kullaniyorum vajinadan. Kanda pıhtılaşma var kan sulandirici iğne kullanıyorum. Benim gibi olan var mı? Beklenmeli ne yapmalıyım çok karıştım.

1 Beğeni

Aramıza hoşgeldin :tada: @Aylins

Kese genelde 6. haftadan sonra görülüyor. Bence bekleyin ya da başka bir doktora daha gidin. Umarım güzel haberler alırsınız :pray::heart:

Hoş buldum :heart_hands:Çok teşekkür ederim :bouquet: umarım öyle olur. Yarın başka bı doktora daha gidicem. :disappointed_relieved:

1 Beğeni

Bende öğrendiğimde 4 haftalık falandı kese gözükmesi için 2 hafta sonra cağırmıstı

1 Beğeni