Diş ağrısı

Dişim çok ağrıyor yanagim şişti dün doktora gittim tedavi yapamıyorum dedi bebek için riskli napa bilirim lütfen yardımcı olurmusunuz

Doktoruna sorup agumentin içebilirsin benim öyle geçti. Tedavi için izin vermemişti doktorum

Ağrıyan dişinize bir damla karanfil yağı sürebilirsiniz anında kesiyor ağrıyı

Dişinde iltihap var bunun için bitki yününden iltihaba iyi gelen şeyleri dene sarmısak faydalı olur

Bacım karanfil yağı 10 dk da geçiriyor inan bana

Ayrıca ben bir kanal bir dolgu yaptırdım 1 ay içinde doktor izin verdi sizinki neden verme miş:face_with_raised_eyebrow:

Kaç aylıksın canım bildiğim kadarıyla 6 aydan sonra tedavi uygulanıyor

Kaç ayliksin

Kolay kolay gebelikte mudahle yapılmıyor

23 haftalık ken kanalımı yaptı şuan 25 haftalığım dün dolgu mu yaptı hatta iki operasyon sonrası da kontrol ie gittim hiçbir şeyi yoktu bebeğin. Çekim inblant gibi şeyler önerilmiyor, ama kanal ve dolgu da sıkıntı yok dedi doktorum

Herkese çok teşekkür ederim 37 haftaligim yapmıyoruz dedim son ay olduğu için direk bebeği etkiler :disappointed_relieved:

Hamilelikte kullanımı sakıncalı değil dimi hamileler kullana bilir mi

Değil cnm merak etme

Hayır hiçbir zararı yok. Ben de aynı ağrıyı çektim ve cok faydasını gördüm

1. Ayı gectiyseniz kadın doğum doktoru diş çekilebilir izni veriyo malesef dişçiler artk başından saviyolar hamilelikte bana kayıt bile acmamişlardi acilden gitmiştim doktorundan onay kağidini alip çektirebilirsin çünkü dişteki iltihap doğumu tetikliyomuş

Anladım tşk ederim geçmese öyle yapacam artik

Canım karbonatı suyla macun haline getir iltihapın üstüne bastır bı kaç dk sonrasinda yine karbonatlı suyla gargara yap tükür normalde etkili oluyor iltihapı indiriyor

Tşk ederim onuda denicem

Diş doktorları 28. Haftaya kadar yapıyorlar tedavi. Kadın doğum doktorundan izin kağıdı isyiyorlar eğer doktorun izin veriyorsa 28 den sonrada yapıyorlar.

Anladım tşk ederim :pray: