Kizlar şuan 36 haftaik olduk eylul 16 si sezeryan günüm var uzun zamandır sol tarafta alt üstte dişlerim agriyor ama hep tolerans ettim ama bugün dayanamadım dışnol de sürdüm ama geçmiyor artık nefes dahi alamıyorum acil bakarmi özele gitsem bakarlarmi yada bilmiyorum ne yapmam lazım ben dayanamıyorum artık
Bi bilgim yok ama dayanılmayacak gibiyse durmayın gidin. Yapabilecekleri bişeyler vardır illa ki
Artık dayanamiyorum ağrıdan uyku girmiyor gözüme ve nefesim kesiliyor
Siz gidin bence doktorların ağrı kesici bi spreyi oluyo, belki onu kullanabilirler. Genç kızken bana yapmışlardı. Hamilelere yaparlar mı bilmiyorum
Aynı haftadayiz. Siddetli agridan dolayi kadin dogum uzmanim kendi gondertti beni dis hekimine . Her iki alan doktoruda kullanacagin antibiyotik disindeki enfeksiyon kadar bebege etki edemez dedi . Hatta 6. Aya kadar gitmedigim hep erteledigim icin dis hekimi sitem etti. Cuma günü lolkal anestezi ile 2 dis cekimi planlaniyordu ama enfeksiyon hala kurumadigi icin kadin dogum doktorum tekrar gozden gecirmelerini ve dogum sonrasina birakmalarini soyleyen bir evrak yazdi. Iyiki gitmisim agrim sizim kalmadi en azindan. Bence sende doktoruna danisip git arkadasim. Insallah onemli bir sey yoktur
Kesinlikle gidicem sabaha kadar uykusuz kaldım ağrısı da ayrı bir durum oldu
Git git ihmal etme. Dis hastanesi aciline bile gitsen bakiyorlar mudahale etmesi gereken bir seyse doktoruna ilet böyle bir islem yapmam gerekiyor onayı varsa yapalım diyorlar ilaç yazsa da yine doktoruna sordurtuyorlar.