Kızlar 32. Haftadayim ve bu hafta hamileliğimin en zor haftası oldu. Katlanılmaz bir şekilde diş ağrısı ile cebelleşiyorum. Tüm diş etlerim ağrıyor ve ne uyku uyuyabiliyorum ne çalışabiliyorum. Çürük vs problemim yok ama tüm diş etlerim enfeksiyon kapmış durumda. 3. Trimesterde olduğum için doktor hiçbir müdahale yapamam dedi. Sürekli fircala dedi zaten düzenli diş fircalayan biriyim ve yine yapıyorum ama asla ağrım geçmiyor. Artık çıldırma derecesine geldim ağrıdan. Tavsiyelerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.
Agrı kesıcı gargara sular var. Ben sürekli mentollu gargara ıle calkalıyordum bıraz bekletıyordum agzımda uyusturuyordu.
Listerin falan var onları mı diyorsunuz?
Ben de bıtane elmex var o da baya ıyı ama türkıyede var mı Bılmıyorum. Olmadı listerinde ıyı agzında bol bol tut . Bıde karanfılde uyusturuyor.
Deneyeyim bakayım umarim geçer. Çok teşekkür ederim.
Dün gece benimde çok ağrıyordu parol aldım geçti karanfil yağı varsa pamuğa dök ağrıyan dişinin üzerinde beklet oda çok iyi geliyor karanfil yağı yoksa karanfilin kendiside olabilir
Sarımsağı tuzla ez çürük yere koy üstüne pamuk bas anında kesiyor. Memlekette eşimin diş ağrısı tuttu. Dişhekimi 2saat mesafede ve devlet hastahanesinde doktor bile yok öle düşün. Hemsirenin teki kalcadan agri kesici yapti yarim saat sora gene hop oturup hop kalktti köyden biri dedi bunu. Herseyi denemeye hazır olunca denedi ve gercekten rahatlattı. Her agrıdıgında koya koya iltihabı bile kuruttu bikac gun sora istanbula geldik burda tedavi ettirmisti
Bendede aynı durum var diş etlerim şişti dişlerim görünmez hale geldi o derece ve kanıyor geceleri de dahil. Doktor banada 3. Trimester olduğu için bir şey yapamam doğumdan sonra torpiliceklermiş. Doğuma kadar da dişeti için bu ikisini ve tepe verdi
En hızlı ve etkili çözüm tuzlu su ile ağız gargarası. Içme suyuna iki çay kaşığı tuz varsa bir tutam karbonat sakinleştirir ağrılarını. Bağışıklık düştüğü için oluyor bende ara ara yaşıyorum. Sabahları pekmez tereyaği hafif ılıtıp içiyorum oda iyi geliyor. Çok geçmiş olsun canım
Çok teşekkür ederim tuzlu suyu çok denedim ama bende ters tepti. Aksine daha çok şiddetlendirdi ağrıları.
Karanfil yağı sür canım bende aynı dertten buzdaripim bir aydır , karanfil yağı ile ayakta duruyorm
Evet bir arkadaş daha önermişti koştum aldım gerçekten bana da çok iyi geldi. Şimdi kullanıyorum Allah razı olsun öneren arkadaştanda
Size çok teşekkür ederim tavsiyenize uyarak gittim karanfil yağı aldım ve ağrıdan kurtuldum.
Rica ederim bir faydam olduysa ne mutlu bana