Direnç artışı varmış

Merhaba arkadaşlar 1 haftadır çok kötüyüm ayın bu ayın 17sinde kontrole gittim ve bebeğin eşine yeterli kan gitmediğini söyledi doktorum devlet hastanesinde perinatolojiye yönlendirdi gittiğimde direnç artışı var ve kalp atımları sınırda dedi yatış verdi 2 gün kaldım ve kendi isteğimle çıktım çünkü nst normaldi ve eşimi almadılar yanıma ankarada tekim ailemiz adanadalar kimsem yok burda tek kalamıyordum tekrar kendi doktoruma geldiğimde normalde ayın 17 sinde 1 hafta geride olan bebeğim 4 5 gün sonra 2 hafta geride çıktı ve gelişimi durmuş olabilir dedi salı tekrar gidicem eğer yine bu şekilde olursa doğuma alacakmış bu durumu taşıyan ve geç doğum yapan varmı acaba 32. Haftadayım bu süreçle ilgili bilgilerinize ihtiyacım var arkadaşlar​:pray:

1 Beğeni

Arkadaşlar bilgisi olan varmı?

Önceklikle çok geçmiş olsun :cherry_blossom: böyle bir deneyimim yok ancak şunu söyleyebilirim bende erken doğum riski atlattım ve hastanede yattım yanlış hatırlamıyorsam 30. Haftalardaydım doktor bana 10 hafta yatacaksın dese yatardım bebeğimin sağlığı için bende uzaktayım gurbetteyim kimseyi tanımıyorum eşimden başka ancak çocuğumun sağlığı için imza atıp çıkmak yapacağım bir hareket olmazdı keşke sizde tedavinizi tam olsaymışsınız belki işler daha farklı olabilirdi eğer öyle bir şansınız varsa tekrar yatış yapın çünkü en iyisini doktorlar bilir sağlıkla kalın çocuğunuzu sağlıkla kucağınıza alın inşallah :white_heart:

Teşekkür ederim sağolun hastaneden çıkma sebebim şuydu kesinlikle kendi doktoruma gitmek için imza atıp çıktım çünkü gebeliğimin başından beri o takip ediyor bebeğimin bütün değerlerine vs hakim

1 Beğeni

Anladım haklısınız da hakkınızda hayırlısı olsun sağlıkla olsunda gerisi mühim değil herşey hallolur moralinizi yüksek tutun :cherry_blossom: