Dikişlerim atar mı

Arkadaşlar 2 gün önce sezeryanla doğum yaptım. Ama boğazımda beni çom rahatsız eden bir şey vardı. Öksüremediğim için sakin nefes alarak öksürmemeye çalışıyordum. Ama uyuyunca beni öksürükle uykumdan uyandırıyprdu. Canım baya acıyordu. Az önce de beni baya kötü şekilde öksürük tuttu. Engel olamadım. Bu öksürükler dikişlerime zarar verir mi? Böyle bir şey yaşayan oldu mu aranızda?

Endişelenme. Öksürük hapşırma gibi eylemler ile açılacak dikişler değiller. O kadar hassas olsaydı doktorlar bu tip durumlar içinde özellikle uyarılarda bulunurlardı. Ben de sezaryen olmuştum ve ben de tüm süreci grip geçirmiştim.. Yani yaşattığı fiziksel acının dışında dikişler için risk oluşturmuyor

1 Beğeni

İlk doğumda bende öksürük vardı doğuma girerken de çıkarken de çok siddetliydi mecbur oksuruyoruz bende bı sıkıntı olmamıştı

Korkma hic bi wey olmaz canim bendede oluyordu oyle korkuyordum her kes soyledi korkma bi wey olmaz haketende oyle oldu hic bi wey olmadi

Karnına yastık bastır o şekilde öksür

Teşekkür ederim. O açıdan içim rahatladı ama canımın acımasından artık çok yoruldum. Canımın acımasını istemiyorum artık.

Sabret… O kadar hızlı geçiyor ki zaman. Az kaldı geçecek bu süreç de

1 Beğeni