Dikişler kokar mı

27.gunde doktora kontrole gittiğimde dikişlerin sert dikildiğini alınması gerektiğini söyledi. Tuvaletten sonra dikişlerin bakımını yaparken kurutma makinesi ile kurutuyorum kuruturken kötü koku geliyor neden böyle kötü kokuyor dikişler kokar mı. Doktor kontrolde enfeksiyon yok dedi ama dışarıdan baktı yani. O zaman neden koku var. Kanamam bitti sadece az bişey akıntım oluyor sarı renkte

Ben öç tane normal doğum yaptım lavabodan çıkınca sadece hafif kurutuyor dum bezle hiç kurutma makinası veya krem kullanmadım ve çevreme güre daha çabuk düştüler bence eskiden olduğu gibi doğal haliyle daha çabuk iyileşiyor lar tabi temizliğimi ihmal etmedim ama çok ta üstüne titremedim kokusuna gelirsek evet bir koku oluyor ama bence dikiş ten değil yara olan bölgeden geliyor o koku peki dikişleri alacak misin doktor kontrolünde

Kötü bir koku yani açıkçası. Doktor 40 in çıkınca gel alicaz dedi. Ben çok uğraştirmistim koekudan huylandigim icin dikerlerken bazı yerleri tekrar dikmişti doktor dedi sen rahat durmadıgin için ebe sert dikmiş alicaz dedi

Korkuyorum ama ya dış değil de iç dikişleri aldıramam ya doktor dedi seni uyusturarak alacaz yoksa başka türlü alamayiz sen aldırmaz n dedi​:joy:

Ayy o ebeler yokmu keşke tekrar dikim yerine daha hassas davransaymiş yaa

Evet zaten oyuşturur öyle alır böyük ihtimalle kırkınin çıkmasına kaç gün var

11 gün var. Hissetmem demi alınirken. Ya ben bide vajinal muayeneden de korkuyorum ya rahmime bakacak muayene için plastik olan alet var ya sokup açılan onunla. Karından ultrasonla anlaşılmaz mı rahimde bi sıkıntı olup olmadığı

Evet ya o koku oluyor ister istemez sanki hiç geçmicekmiş gibi geliyor ama dikişler düşünce geçiyor dikişlerden kaynaklı galiba koku

Sertleşme varsa ne yazık ki hissediliyor hastaneden çıkarken son kontrol bille acıtıyor yaa hani biraz sertleşiyor diye ama oyuşturma yapılırsa hissetmezsin inşallah kokutma kendini