Kizlar hamilekde aranizda diet yapan varmi?
Ben dikkat ediyorum diyet degilde sabah kahvaltida ekmek yiyorum normal hayatimdada kahvaltida yerim ekmegi makarna pilav hamur isi cok nadir yiyorum gece meywe kesinlikle yemiyorm cok kilo aldiriyor eger acikirsam hafif syler yiyorm salata filan kahvemi sade icerim sade soda iciyorm ilk hamileleigimde meywe cok tukettigin icin asiri kilo almistim tbi dogmdan snra geri eski kiloma döndm bndada dikkat ediyorm
Peki ne zaman kilo almaya başladınız 2 trimesterde mi?
6 aylik hamileyim 59 la kaldim 66 kiloyum dedim ya dikkat ediyorum gunluk hayatimda yani hamilelikten oncede kizartma hamur isi pek girmez ewime arada bir yaparim
istediğin kadar dikkat et canım, biranda kilo almaya başlıyo kimi insan yanii yağlı, hamur işi bnde çok yemiyorum şekerli kalorili vs aram yoktur canmda istemiyor açıkcası ama 19 haftadan sonra bianda kilo alımı başladı anlamadım bende.
Kilo almak istiyorum ama çok fazlada değil bideki doğduktan sonra karnım kat kat olmasın istiyorumen nefret ettiğim şey ya şimdiden düşünüyorum doğduktan sonra nasıl gidicek o karnım
Doktorda bana hamur yağlı falan yeme diyo acaba kilo için mi dedi yoksa çocuk için mi bilmiyorum sizede böyle dedimi?