Devlette sezeryan

Kızlar teşekkürler hepinize cevaplar için 38. Hafta olduk hala gelesi yok bebesin. sabırsızlanıyor insan :joy: birde devlette normal oldu diyelim 1 gece önceden gittiğimizde sancı çekerken eşimiz yanımızda kalabiliyor mu ? Hastane odalar tek kişilik.

Eşleri almıyorlar canım doğum bölümü olduğu için doğumdan gelen gebelerin üzerinde kıyafetleri olmuyor diye almıyorlar bayan refakatçi kabul ediyorlar sadece

Çok saçmaymış ya tek kişilik odalar var sonuçta üzdü bu durum

3 gün önce yiğenlerim oldu onlarda ısrar etmiş kardeşimi almamışlar annesi kalıyor yanında bende anneme dedim doğumda gel diye

1 Beğeni

Ziyaret saatleri peki nasil oluyor acaba esim ne zaman girip gorebilir bebegi beni

Bilgin var mi

Aynen öyle bende ilk sezaryan istedim senin isteğine bağlı değil dedi normal doğum yapman için uğraşıriz olmazsa sezeryan olursun dedi hem normal doğum sancısı çektim 1 gün boyunca açılmam olmadı sabah doktor değişiminde uzman doktor sezeryana aldı artık suyum patlamıştı bebeğim nefessiz kaldı Allah’a şükürler bişey olmadan doğdu benim özel hastanede doğum yapma gibi bı imkanimda yoktu malesef çok zor geçti ilk dogumum

Hastanenin belirlediği saatlerde geliyor bebeği görmek için bişey lazım olduğunda eşi arıyor gel diye lazım olan şeyleri getiriyor o şekilde görüyor eşini bebeğini Çarşamba ve cuma günleri görebiliyor şehirden şehire göre değişiyor olabilir orada ki hemşireler ile konuşsanız daha ayrıntılı bilgi alırsınız