Çarşamba günü randevum var perinatoloji de detaylı ultrason nasil geçiyor neler yapılıyor çok merak ediyorum
Evet ben de burada bekleyeyim zira merak ediyorum karından mı bakılıyor yoksa alttan mı acaba
Evet bunu bende merak ediyorum ama giden yok sanırım
Gobekten yapiliyor 25 dk falan sürüyor
Teşekkürler
Sadece riskli durumlarda mi bakiliyor yoksa her hamilelikte bakiliyor mu bilginiz var mı?
Her gebelikte bakılıyor diye biliyorum bebeğin iç organlarının gelişimi kontrol ediliyor
Teşekkür ederim
Hayır hayır her hamile kadının gitmesi gerekiyormuş aslında risk olsun veya olmasın
Anladım teşekkür ederim
Her hamileye öneriliyor doktorum perinatoloji bölümüne yönlendirdi gitmedim ama çevremde gidenlerden araştirdim bebegin fiziksel olarak tam mı gözü kulağı herseyi varmı diye bakiyorlar
Devlet de 15 20 dakika bakıyoruz dediler normale 1 saat falan sürüyor her şeyine bakıyor bebeğin ellerine omurgasına herşeyi en ince ayrıntısına kadar bakılıyor ama devlette 15 20 dakika süreleri olduğu için uzun bir şekilde bakamıyoruz dediler bide renkli bir şekilde bebeğinizi görüyorsunuz çok güzel bir duygu
Veriyor olması lazım emin değilim ben az bakıyor diye özele gitim kızımı renkli şekilde gördüm size bakarken ultrason kağıdı istiyorum derseniz verirler
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgler için
Rica ederim ama veriyor olması lazım çünkü renkli şekilde de bakılıyor siz derseniz verirler
İnşallah verirler renkli renksiz farketmez onun sağlıgı iyi olsun da çarşamba randevum var
Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin kaç haftalık hamilesiniz
Amin Rabbim sana da sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin canım 20+2 deyim sen kaç haftalıksın
23+2 olduk şuan amin
Maşallah kiz erkek