Kontrollere özelde başladım herşey çok güzel ve içimi ferahlatıyordu taa ki devlette kaydım olsun diye en son ki kontrolümü devlete gidene kadar hiç memnun kalmadım . Çok aceleye geldiğini hissettim sorduğumda sadece cevap alabilirim moralim bayağı bozuldu .Kime söylesem olur böyle şeyler vs tarzı konuşuyor doktor değiştir falan. Bende bu olaydan sonra açıkçası özelde yapmak istiyorum . Korkutuyorlar işte özelde sıkıntı olsa üstü kapatılır devlette böyle birşey olmaz. Özelde yapılan doğum daha sonra devlette sıkıntı teşkil edebilir çocukla çok ilgilenmez hastane hastane gezersin vs . Özelde yapıp eşiminde yanımda kalmasını istiyorum makul bir fiyat aldım 10.500 ilk çocuğum tedirginim stres yaşamak istemiyorum . Özel daha iyi geliyor ilgi alaka . Herkes parasal açıdan bakıyor devlet iyi vs diye kararsız kaldım sizce ne yapmalıyım?
Bence sizi çok korkutmuşlar. Özel hastanede hasta memnuniyetine özen gösteriyorlar. Anneyi ve bebeği riske atmamak için daha çok çabalıyorlar.
Hastane imajı zedelenmesin diye üstünü kapatıyorlar ama bu tarz sıkıntılar her zaman olmuyor ki
Sağlık çalışanından hastaneden kaynaklı bir hata her hastanede olabiliyor. Sizin başınıza gelmesi durumunda yasal olarak gerekli işlemler başlatırsınız
Devlet hastanesinde bu tarz sıkıntılar olabilir.
Bu sıkıntılar çok nadir oluyor.
Çocukla igilenmezler diye bir şey de söz konusu olamaz. Sen özel hastanede dogurmuşsun git bebeğine de orda baktır dersler sen hasta haklarına gidip şikayetçi olabilirsin çünkü hastanın, doktor ve hastane seçme hakkı var. Devlet hastanesi iyi muamele yaptı da biz mi özele para harcamaya bayıldık?
Kimse özele para bayılmayı sevmiyor.
Sen bebeĝi afrikada dogurup devlete muayene için bile gelmiş olabilirsin bu kimseyi ilgilendirmez. Sen nereyi kendine uygun gördüysen önemli olan budur.
İnsanların işi gücü hamileleri germek, üzmek
Devlet hastanesinde aradığım ilgiyi bulamadığım için özele gittmek zorunda kalıyorum
Para verdiĝim için iyi bir muamele göreceksem böyle olsun demek zorunda kalıyoruz.
Kötü şeyler düşünüp kendinizi üzmeyin. Allah korusun hepimizin başına gelebilir. Hamilelikte bile ne riskler var.
evet doğru söylemiş bizde de aynen öyle devlette yüzümüze bakan yok ancak para peşundeler , ama özelde para veriyorsun herşeyinle ilgileniyorlar,ben aksine devlette doğum yapmaktan korkuyorum özel daha güvenli tecrübeli arkadaşlarda dövleti önermiyor zaten özelle aynı paraya gelip çıkıyor her kes para peşnde devlette ona para buna para bi bakmışsın özelde 10bin tllik ameliyatı geçmiş devlette ödediğn paralar
Devlet oyle canim.bende devlete gidiyorum.kimse bakmiyor sinir oluyorum.
Sanki girişde para vermiyormuşum da onlar bana bedava bakiyormuşcasına sinir oluyorum.
Ama ozelde ellerine para veriliyor diye ilgileniyorlar.bence özəl daha iyi para cikiyor ama napalım iyi ilgi var orda.
Merhaba özel daha iyi devlet olmak zorundaysa iyi bir doktor bulunabilir mümkünse anne ve bebeğin rahatı sağlığı açısından özel derim
@Mucize1 merhaba hoşgeldiniz
Merhaba hoş buldum sayfaya yeni katıldım az önce gördüm
Durumum olsa kesinlikle asla düşünmez özele giderdim. Doktorumdan çok çok memnunum, çok ilgili ama eminim özeldeki ilgi daha farklıdır. Asla yalnız kalamıyorum doktorumla, bazen özel şeyler sormak istiyorum diğerlerinden çekiniyorum.
Bir de ben hamileliğimin en başından beri gerçekten kimseye ne doğumla ne de hastaneyle ilgili bir şey sormak istemiyorum. Ya hastaneyi kötülüyorlar, ya da en felaket doğum hikayesini anlatıp insanı iyice korkutup tedirgin ediyorlar. Anlatmaya kalktıklarında da, yüz yıllardır yapılan bir şeyi ben de yapabilirim diye düşünüyorum sağol beni düşündüğün için diyip kestirip atıyorum
Yardımcı olmak istiyorlar sağ olsunlar ama bütün bunlar insanı daha çok tedirgin ediyor. Düşünecek bir sürü şeyimiz var zaten.
Uzun lafın kısası, ben oyumu özelden yana kullanıyorum
İstersen doğum için hem özelle hem devletle görüş ve içgüdülerinle karar ver. Kim sana daha çok güven veriyorsa onu tercih et
Devlette ne için para isteniyo gerçekten bilmediğimden soruyorum özele gidiyorum şuan.Ozele yakın para gidiyo dediniz de merak ettim
Devlette ultrasona para istediler,her ay kontrollere gittiğimde analizlere para herşey para arkadaşım.Ameliyat olursan da yine para genelde hesaplaynca özel ondan daha iyi.devlette para vermezsen bakmıyolar ne bebeğe ne sana. Ama özelde en baştan parayı veriyorsun herşeyinle ilgilemiyorlar altının bezinden tut ilaçlar fitiller pijamalar bebeğe de mama kıyafetler
Azerbaycan’da öyle sanırım.
Evet maalesef
Bende devlete gidiyorum ama hic para isteyen olmadi hatta devlette raporlu asilama tedavisi de gordum yine para isteyen olmadi sizin sgk niz mi yok acaba disaridan ödüyorsunuz ve eksik mi yatiriliyor
Bak ben yazdım Azerbaycan’da yaşadığı için veriyor
Onu gormemisim kizz