Merhaba hanımlar öncelikle ben edirneden yazıyorum ibb İstanbul bebek yardımı malzeme veriyor vs neden diğer illerde yok bizdede yok illa İstanbul napalim ikametgahi orayami alalim
Ben de Edirne’de yaşıyordum, hatta halâ evimiz orda. Keşke ordayken tanışsaydık, buluşurduk
Valla canim ben başvurdum olumsuz sonuçlandı aslinda denemelik başvurmuştum cunku etrafimda 2 aravasi is yeri olan 2 kirada evi olan yazligi olan arkadasim var mübarek belediyeden günlük paket süt geliyor şok market yardim karti aliyor ve bu paketide verdiler bende dedim benim hic bir seyim yok bende basvurayim dedim ama sonuc olumsuz evim,arabam vs olsa verirlerdi bence sans işte
Cocuk başı para bile aliyor belediye ona çalışıyor resmen eeeee oyle olursa tabi herseyi olur belediye sağ olsun
İzmir’de de çok hoş yardımlar var izmirli hamişler çok şanslı
Ay ben bilmiyorum neler var bilgi verir misin? Tek bildiklerim gebe gıda yardımı var başvurdum ama hala sonuç yok bir de hoşgeldin bebek yardımı var bebek doğunca başvuruluyormuş o zaman başvurucam. Bildiğim başka yok
Yaa çok mutlu olurdum keşkeee
Kesinliklee bu haksızlık
Aynen ben çok şaşırdım bu duruma
İBB geliri düşük ailelere yardım ediyor. Paket içeriği epey geniş. Pendik belediyesi de hoş geldin bebek adı altında hediye veriyor. Biz öylesine bilgilerini girdik bebeğin bir tane içi dolu sırt çantası getirdiler.
Pendik’te yaşayan hamilelere ve yeni doğum yapanlara duyrulur
Valla burda tam tersi gibi ben şok oluyorum
Sen neredeydin Leyla arkadaşım Maltepe’de. O da hiç memnun değildi paket içeriğinden. Bez çanta içinde ince örtü ve termos vermişler sanırım.
Merhaba, bende internette görüp başvurdum tek maaş kiradayiz arabamiz da yok inanın 2.bebegim inşallah bana da olumsuz sonuç verdiler sonra 153 arayıp açtım ağzımı yumdum gözümü ama değişen birşey olmadı. Ama böyle insanlara da kızıyorum resmen hakka giriliyor.
Ben istanbul avcilarda oturuyorum bana onu bile vermezler red verdiler
Ben başvururken bile vicdan yaptim onlar nasıl tenezzül ediyor bilmiyorum
Hepimiz izmire ozman
Benim ailemde orda oturuyor gelirsem tanışalım
Inşallah cok memnun olurum
Aynen bende başvurdum gerek duymamislar ama etrafa bakıyorsun ev araba maddi durumları çok iyi süt artı market kartı
Millet mi uyanık bizmi safız bilemedim dediginiz gibi durumu iyi olanlar hep faydalaniyorlar malessef