Hanımlar merhaba. Ben geçen hafta ilk muayenenimi özele gittim 5+3 haftalıkken hem keseyi hem bebişin gördük. Doktorum çok güzel tutunmuş rahminin kalınlaşması da güzel dedi. Ama özel hastane evime çok uzak olduğu için devlete de gitmek istedim memnun kalırsam devletten devam ederim düşüncesi ile. Az önce muayeneden çıktım devletteki doktor bana kese var bebek yok dedi ama karnımdan baktı. Kalp atışını da 10 haftadan önce dinletmiyorum bilgin olsun dedi ukala bir şekilde. Devlette 6+3 de gittim. Demem o ki, durumu olmayıp özele gidemeyen kadınları neden böyle strese sokuyorlar. Bebeği görmesem yok yere strese giricektim. Hakkımı helal etmiyorum
Ben de devlet hastanesinde çok çektim
Devlet hastanesindeki muayenem pek iyi değildi fakat doğum yaparken ilgili ebelere denk geldım memnundum. Sadece normale zorlamasalar iyiydi
Bende geçen sancı ve mide bulantısı ile devlet Hastanesi’ne gittim ebeler alttan muayene edip odaya nst için gönderdiler bekliyorum ama gelen giden yok bı çıktım odadan meyve keyfi yapiyorlar yani içerde o halde bayılmış olsam benden haberleri olmayacaktı sırf o yüzden özel hastanede doğum yapacagim
Ya canım, ben detaylı ultrasonu hem özel hem devlette yaptırayım dedim. Çünkü doktorum bebeğin göbek kordonunda 1 damar eksik olabilir net emin değilim demişti. Bizde dedik ki özel olarak türkiyede ilk 3 te olan bir perinatoloğa gittk. Bir de devletten de randevu aldım oraya gidelim dedim eşime. Şuan ben detaylı ultrason yapıcak doktordan şikayetçiyim. Daha soruşturma dosyası açık ama işin sonunu bırakmayacağım. Anlaşmak istedi , anlaşmak istemedim. Saygısızlığı ve işini yapmamayı kabullenemiyorum. Yani çokta ciddiye alma , iyiler var hala devlette de özeldede kötü doktor var . Genellemek doğru değilde . Aynı doktorun bir çok dosyası var.
Ben gerçekten böyle şeylere üzülüyorum. Sağlık hizmeti temel bir hizmet .
Şimdiden bebeğimi kontrolerini nerede yaptırsam nasl iyi doktor bulurum diye düşünmeye başladım
Haklısınız her hastanede işini iyi yapan da var işini kötü yapan da en yakın zamanda devlet Hastanesi’nde birçok olay yaşadığım için artık uğramak dahi istemiyorum en son hemotoloji bolumunde 2 yaşındaki kızıma %90 lösemi tanısı kondu ve ben 5 aylık hamileydim o sıra bebeğimi kaybedebilirdim o stresten ardından 3 defa acilden çocuk bölümüne ateşten götürdüm hiçbir şey yapmayıp eve gonderdiler kızım havale geçirdi ve 7 yaşına kadar benim sürekli kızıma dikkat etmem lazım ateşi çıkarsa Allah korusun beynine dahi zarar verebilir.Yasanmisliklar insanı devlet hastanesinden olur olmaz uzaklastirdi
Rabbim bizleri iyilerle,gerçekten işini sevenlerle karşılaştırsın
Cok gecmis olsun, losemi tanısını yanlıs mı koydular tam anlayamadım o kısmını… Benim bir arkadaşımın yegenine de losemi teshisi koydular uzun suredir tedavi goruyor ama hamdolsun suan durumu iyiye gidiyor
Deniz hanim istanbulda ise gaziosmanpaşa fahri bey var inanilmaz biri… herkes oraya gidiyor ozel klinik
İnanmıyorum ya. Nasıl strese girmişsinizdir şimdi kim bilir. Çok geçmiş olsun rabbim sağlıkla çocuklarını büyütmeyi onların güzel günlerini görmeyi nasip etsin sana da hayırlı uzuuumn ömürler versin inşallah
Evet yanlış koydular bı de o kadar kesin konuştu ki doktor hastalığın son evresi gibi söyledi.Rabbim arkadaşınızın yeğenine de tez zamanda şifa versin inşallah
Amin güzel duanız için çok teşekkür ederim Gerçekten zorlu bı süreç hâlâ da atlatmış değilim Allah kimseyi evlatlariyla sinamasinRabbim sizlerinde gönlüne göre her şeyin güzelini nasip etsin inşallah
Amin gerçekten, işini seven iyi vicdanlı insanlarla karşılaşalım inşallah
Kaç haftalık gebesiniz şuan , gebeliğiniz hayırlı olsun
İlk doğumum devlet hastanesinde oldu. Hastane koşulları iyiydi ama bizdeki devlet çalışanlarının gereksiz yüksek egoları(işini hakkı ile yapanı tenzil ediyorum ) işleri zorlaştırdı. 2. Doğumum yurtdışında devlet hastanesinde oldu. Özel hastanede o imkan ve hoşgörü yoktur. Gün içinde binlercesi ile uğraşmak zordur ama kimsede azarlanmayı, aşağılanmayı ya da ilgisizliği hak etmiyor.
Detaylı bakıldı mı acaba bebiş iyi mi
AAASLA ASLA BENDE MEMNUN DEĞİLİM HEMŞİRELER KAN ALAN İNSANLAR İNSANA İNSAN MUAMELESİ BİLE YAPMIYOR DOKTORLAR DA ÖYLE KAFALARI İSTEDİĞİ SAAATTE GELİYOR HEPSİ . Ben ilk RANDEVUMDA YA İKİİZ YA KANAMA ALANI VAR DEDİ KORKTUM TEK BEBEK VE KANAMA ALANI YOKMUŞ ÇOK ŞÜKÜR KALP ATIŞI VAR SES DİNLETEMİYORUM DİYOR RESİM VEREMİYORUM DİYORLAR … BİRDAHA DA GİTMEDİM NEFRET ETTİRDİLER
Devlette baktırmadım. Zaten hali hazırda randevumuz olan perinatoloğa gittik çok şükür iyiydi.
Şuan 29+5 günlüğüz
Çok şükür rabbime allah kimseyi evladıyla sınamasın