Arkadaşlar şartlar elverişli herşey normal ama normal doğumdan korkuyorum sezeryan doğum yapmak istiyorum. Devlet hastanesinde isteğe bağlı sezeryan ücretli mi?
Devlet hastanesinde secim hakki yok bebek normal geliyorsa normale aliyor
Beni özelde mecbur ettiler sezaryen yaptırmaya pişman oldum hiç tavsiye etmem hiç bişey anlamıyorsun zamanın pek olmuyor herşey hızlı hızlı bişey anlamiyorsun
İsteğe bağlı yapılmıyor, en gerekli durumlarda yapılıyor genelde. Yapılırsa da paralı değil
Ben kadın doğum hemşiresiyim sezaryandan asıl korkmalısınız çok fazla olumsuz yönleri var enfeksiyon vb. Üstelik iki büklüm dolaşabiliyorsunuz.Doğumdan sonra acı çekebilirsiniz. Anne sütünüz geç iniyor bu da çocuğun hakkına girmiş oluyorsunuz tabi yine de siz bilirsiniz.
Size bişey sorabilirmiyim.Benim çift yumurta ikizleri.Ben normal doğum çok istiyorum ama doktorda dahil herkes hep sezeryanla doğum olduğunu söylüyorlar ikiz gebelikleri riske atmiyorlarmis.Normal doğumda ikiz gebeliğin ne gibi riskleri oluyor.İlla sezeryanlami doğum yapmak zorundayım.Normal doğum olmazmi devlet Hastanesi’nde.
Ikiz bebekler riskli gebelik sınıfına giriyor. Riskli gebelikleri sezaryen yapılması lazım. Sizin yapabileceginiz bir sey yok mecburen sezaryen ile yapılması gerekiyor. Normal dogum yaparsanız bebişleri riske atabilirsiniz.
Bir tane doktor vardı karşıma çıkan. İkiz bebekleri de hep normal dopuma alıyordu adam. Doğumdan çıktığı anı paylaşıyordu falan
Bence böyle demeniz yanlış, mecburi sezeryan olan anneler ne yapsın? Çocuğun hakkına mı girmiş oluyorlar? Biraz kelimelerimizi seçerek konuşsak bir çok anneyi de üzmemiş oluruz
Anladım çok tşk ederim.Hakkimizda hayırlısı neyse o olsun.Saglikli dünyaya gelsinlerde gerisi önemli değil
Evet o doktoru Instagramda bende gördüm.Ama o doktor İstanbul’da.Ben ankaradayim.Keske o doktora gidebilsem ama çok zor.