Devlet hastanesinde Dogummm

Merhabalar devlet hastanesinde spinal sezeryan olanlar tecrübelerini paylaşa bilir mi çok merak ediyorum nasipse pazartesi günü olucam.beni neler bekliyor

2 Beğeni

Ben de sezeryan oldum Merak etme açılma Olmayınca acil sezeryana alındım belden İğne vurdular Hiç acımıyor zaten hemen ayaklarım uyuşmaya başladı Saat 10.50 geçe sezeryana girdim 11’i 10 geçe bebeğim kucağıma verdiler​:smiling_face_with_three_hearts::heart_hands: Korkulacak bir şey yok canım

2 gün yatış oluyo sezaryen de

Hangi hastanede oldunuz.Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Rabbim sağlıkla, kolaylıkla kucağınıza almayı nasip eylesin inşallah :palms_up_together::heart:

İlk 15 dakikada bebeğini gösteriyorlar diğer 45 dakika ameliyat süresi oluyor 1 saat içinde bitiyor korkulacak bir durum yok ameliyat bitene kadar gözün açık bir şekilde olan biteni hissediyorsun .6 saat kontrol altına alıyorlar yoğun bakım ünitesinde sonra odaya çıkıyorsun ameliyat bittikten sonra bebeğini emzirebiliyosun 6 saat boyunca karnına baskı uyguluyorlar 15 dakikada bir kanamana bakıyorlar.sormak istediğin bir şey olursa sor canım

Su baski olayi beni korkutuyor acirsa diye cunku baglatma islemide olucak benim bide estetik dikis mi normal dikis mi oluyor

Çok fazla ağrı olmuyor canım ,estetikti canım benimki.doktora bağlı ne yaparlarsa artık

Pazartesi yasayip gorucez bakalim inşallah cok guzel gecer

1 Beğeni

İnşallah çok güzel geçer canım Allah yardımcın olsun :palms_up_together::heart: hayırla, sağlıkla, kucağına almayı nasip eylesin Rabbim :heart::heartpulse:

1 Beğeni

Kocaeli de darıca eğitim ve araştırma hastanesi de

Aaa ben de orda yapmayı planlıyorum doğumu inşallah, doktorunuz kimdi? Çok korkuyorum doğumhanesini gördüm gezdim iyiydu ama inşallah normal doğumu da iyidir

Dokturum değişirdi sürekli

Pek merhametli değiller doğrusunu söylemek gerekirse

Yaa ciddi mi doğuma sadece ebe girmiyor mu? Hem doğum doktoru hem ebe mi giriyor? Ben ebe ile tanıştım doğum okuyana gittim farabinin, doğumhaneyi gezdirdilir iyiydi sanki yaa!

Ne açıdan siz beğenmediniz?

Bilmiyorum böyle tuhaflar biraz bağırmayın diyor ağlamayın canım acı diyorsunuz ama yine de alttan muayenede hiç acımıyorlar yüzüne asıyorlar çağırıyorsun gelmiyorlar Bilmiyorum belki de o an o psikoloji ile Öyle hissettim ama sana daha da iyi insanlar gelebilir İyi insanlar da vardı

Ben doğumhanedeyken sürekli ebeler geldi kontrol için ama doğum başlarsan Doktorlar Geliyor tabii ki Doktor da geliyor ebede Ben Sezeryanda ameliyathaneye alındığında Doktorlar geldi Tabii ki