Devlet hastanesinde dogum

Herkese merhaba arkadaslar cam sakura hastanesinde dogum yapan var mi nasil oluyor yatislar refakatxi vs ya da devlet hastanwsinde nasil oluyor ben ilk dogumumu ozelde yaptim biraz yardim :smile::smile:

1 Beğeni

İlk doğumumu ben de özelde yaptım ama ikinci doğumum Edirne fakülte hastanesinde oldu. Erken doğum riskim vardı ve özel hastane kabul etmedi bu durumu çünkü ekipmanları yetersizdi. O yüzden fakülte hastanesinde doğum yaptım. Doktorum çok iyiydi ama ebe yönünden şanssızlık yaşadım. Sancılarım başladığında odada tek başımaydım çünkü bebeğin geleceğini beklemiyorduk. Yanımda kimse yoktu. Sancılarım iyice sıklaştığında ebeyi çağırdım açılmama bakması için ama beni azarlayıp odadan çıkmıştı. Sabah Nst’ye alındığımda fark edildi ki bebeğin kafası görünüyordu. Nst’ye alınmasaydım odada tek başıma doğurabilirdim. Hala hakkım helal değildir o ebeye. Bir de normal doğumdan sonra dikişimi kendi doktorum değil, asistan doktor atmıştı. Çok saçma dikmişti, dikişlerin ucunu uzun bırakmıştı ve bu da etlerimi kesmişti ve ayrıca o kadar yırtılmam olmamasına rağmen makata kadar dikiş atılmıştı. Şimdiki aklım olsaydı memleketime gelip ilk doğumumu yaptığım özel hastaneye gelip kendi doktorumla doğumumu yapardım. Fakülte hastanesinde böyle bir olumsuzluk yaşamıştım ama elbette ki her hastane bir değildir. Doktorunuz ve ebeniz iyi olduktan sonra sorunsuz ilerler

2 Beğeni

@istanbul-anneleri yardımcı olmak ister misiniz :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Bazı hastaneler normal doğum yapmıyor büyük araştırma hastanesi yapıyor cam sakura hakkında iyi şeyler duymadım ama bu Dr kaynaklanıyor olabilir ayrica refakatçi kabul edilmiyor devlet hastanesinde

1 Beğeni

Canım burda bizim bulduğumuz şehirde mallesef ki özel hastaneler bile yetersiiz devlet hastahanesini siz düşünün şuan çok çok iyi bir doktorda muayenemi oluyorum ilk dogumum olduğu için korku stres endişe hepsi bir arada olduğu için biraz araştırdım

1 Beğeni